None

Trandafirul de Damasc-arma impotriva ridurilor

Trandafirul de Damasc ascunde în petalele sale seducător parfumate o bogăţie foarte apreciată de doamne: ingredientul care face ridurile să dispară. Oamenii au învăţat de-a lungul timpului să folosească acest dar al naturii, transformând petalele Rosa Damascena în apă şi ulei de trandafir, ingrediente folosite ca materie primă principală în numeroase produse cosmetice.

Uleiul de trandafir echilibrează pH-ul şi funcţiile pielii, îmbunătăţeşte vascularizarea şi procesele metabolice din celule. Pielea obosită se revigorează sub acţiunea uleiului de trandafir, iar proprietăţile antiseptice ale acestuia îl transformă în produsul ideal pentru tratamentul infecţiilor cauzate de viruşi, bacterii şi ciuperci rezistente la antibiotice. Cercetările în laborator au dovedit că acelaşi ulei de trandafir hidratează, detoxifiază şi calmează pielea, diminuează ridurile existente, încetineşte procesul de îmbătrânire a epidermei, ba chiar contribuie la regenerarea acesteia.

Specialiştii de la Styx Naturcosmetic au creat o linie de cosmetice de lux pe bază de ulei de trandafir. Linia RoseGarden este ideală pentru epiderma sensibilă, matură, care necesită o îngrijire specială.

Reţeta de bază conţine ingredienţi de cea mai bună calitate într-o formulă novatoare, pentru care firma STYX Naturcosmetic a obţinut diplome şi recunoaşteri pe plan internaţional. Uleiul şi apa de trandafir, alături de alte extracte vegetale, uleiuri presate la rece şi substanţe naturale cu efect antirid, fac din aceste produse performante un sprijin valoros pentru doamne şi domnişoare.

Primul pas în îngrijirea corectă a tenului este demachierea. Laptele demachiant RoseGarden este foarte potrivit pentru tenurile uscate, calmează şi hidratează pielea, efect ce se menţine datorită stratului protector care se formează la suprafaţa pielii.

Ingredienţii activi care se regăsesc în acest produs sunt extractele din trandafir, aloe, gălbenele, muşeţel, nalbă, ulei de jojoba şi măsline.

Loţiunea tonică RoseGarden conţine doar apă şi ulei de trandafir. Deoarece nu conţine alcool, este recomandată mai ales tenurilor sensibile. Printre beneficiile folosirii acestui produs se situează regenerarea epidermei.

Crema de zi RoseGarden combină uleiul de trandafir cu unt de Shea şi uleiuri vegetale obţinute prin presare la rece. Efectul obţinut prin folosirea cremei de zi este acela de echilibrare a nivelului de hidratare a pielii, redându-i prospeţimea. Prin folosirea zilnică a acestei creme se asigură prevenirea deshidratării tenului şi a îmbătrânirii premature.

Extractele din trandafir, aloe, ulei de macadamia, germeni de grâu şi avocado sunt ingredienţii activi ai acestui produs.

Noaptea, tenul îşi ia porţia sa de odihnă şi regenerare. Crema de noapte RoseGarden îşi aduce contribuţia la acest proces graţie efectelor ingredienţilor săi activi: ulei pur de trandafir de Damasc, ulei de jojoba, ulei de nucă de macadamia, ulei de măsline, extracte de aloe vera, gălbenele şi muşeţel.

Orice efort merită depus dacă face să dispară ridurile din jurul ochilor. Styx Naturcosmetic vă pune la îndemâna o armă redutabilă în lupta cu ridurile: Gelul pentru ochi RoseGarden - redă fermitate pielii obosite, sensibile şi atenuează vizibil ridurile fine. Se aplică delicat în jurul ochilor începând de la colţul exterior spre cel interior.

Gelul pentru ochi conţine extracte din trandafir şi nalbă, ulei de macadamia, jojoba şi soia, beta-caroten.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha