None

Tratament pentru mâini frumoase

     În ritmul stresant al epocii contemporane îngrijirea mâinilor este adesea neglijată, în ciuda faptului că acestea sunt mult mai expuse decât alte părţi ale corpului. Exfolierea pielii, micile crăpături ce apar la nivelul dermei sau senzaţia de piele uscată nu trebuie trecute cu vederea ci, din contră, trebuie combătute cât mai repede şi mai eficient. Este extrem de important ca nimeni să nu uite că frumuseţea mâinilor este un criteriu important în judecarea aspectului general şi că prima impresie contează întotdeauna.

Cartoful - ajutorul de nădejde pentru mâini superbe

     Ştiaţi că în cosmetica tradiţională cartoful era întrebuinţat drept unguent universal pentru remedierea deficienţelor pielii? Cartoful, ştiinţific numit Solanum tuberosum, este o plantă care, scoţând-o din banalitate şi analizând-o, se prezintă destul de curios. Ea face parte din categoria plantelor otrăvitoare deoarece partea aeriană conţine substanţe care, într-o anumită concentraţie, sunt letale prin ingerare. Totuşi, partea ce se dezvoltă în pămant este foarte hrănitoare şi gustoasă.

     Tuberculii de cartof sunt bogaţi atat în amidon, vitaminele B1, B2, B6 şi C şi minerale (potasiu, fier, fosfor, calciu şi microelemente) prezente în cantităţi importante. Pentru comparaţie, se constată că volumul de potasiu existent în 100 litri de apă minerală este echivalent cu cel dintr-un singur cartof !

     Este cunoscut faptul că, încă din vechime, indienii din America de Sud foloseau cartoful drept remediu pentru tratarea fracturilor, a durerilor de cap, a problemelor de digestie şi chiar a reumatismului. Chiar şi bunicii noştri atenuau crăpăturile mâinilor amestecând un cartof tăiat mărunt cu miere dizolvată în sos de mere.

Balsamul cu extract din cartof de la Styx Naturcosmetic

     Fermierii din zona de nord a Austriei au perfecţionat în timp cu o deosebită măiestrie şi grijă o reţetă tradiţională de îngrijire a mâinilor cu balsam cu extract de cartof. De curând, firma Styx Naturcosmetic a desăvârşit prepararea acestui produs cu tehnologii moderne, acest balsam devenind un produs foarte eficient în îngrijirea pielii aspre, cu carenţe de elemente nutritive.

     Balsamul Styx este un produs cosmetic cu efect intensiv care se datorează concentraţiei crescute de principii active, ideale pentru epiderma solicitată, foarte uscată, cu crăpături şi calus (fie la mâini, fie la picioare).

     Ingredienţii activi folosiţi la prepararea balsamului Styx sunt certificaţi de LACON Ltd., un institut austriac recunoscut în întreaga lume care se ocupă cu certificarea calităţii produselor bio şi eco în domeniul alimentar şi agricol. Din compoziţia balsamului pentru mâini fac parte sucul proaspăt din cartof, gălbenelele, muşeţelul, uleiul de jojoba, de macadamia şi de floarea-soarelui, untul de shea, extractul de grâu, glicerina vegetală şi parfumul din uleiuri esenţiale.

     Minunatele noastre mâini, formate din 27 de oase şi 33 de muşchi, sunt de fapt cele mai complicate părţi ale acestei creaţii divine numite corpul uman. Cei aproximativ 17.000 de senzori pe suprafaţa palmei determină senzaţia de presiune, mişcare, cald, rece etc. Nu este de mirare că, pentru a putea fi folosite la capacitatea lor biologică maximă, mâinile trebuiesc îngrijite ... şi nu oricum! Întrebuinţând balsamul Styx veţi beneficia de hrănirea şi regenerarea epidermei, de protecţie sporită la factorii agresivi de mediu, de cicatrizarea şi vindecarea tegumentelor şi de refacerea şi stabilizarea filmului hidrolipidic al pielii.

     Întotdeauna considerăm mâinile drept prima carte de vizită a oricărei femei. Nu-i de mirare că îngrijirea acestora necesită o atenţie permanentă. Întrebuinţând balsamul STYX cu extract de cartof se accelerează procesul de refacere al celulelor şi se optimizează principalele funcţii ale pielii. Acest proces este generat şi de ceilalţi ingredienţi activi intraţi în componenţa balsamului: muşeţelul  şi gălbenelele. Un rol regenerant deosebit îl are untul de shea din componenţa balsamului, care menţine la un nivel ridicat hidratarea epidermei, ajută pielea să-şi recapete supleţea, protejează împotriva radiaţiilor UV şi agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor şi calmează pielea iritată. Nu în ultimul rând, uleiurile esenţiale sunt bogate în vitamina A cu rol antioxidant, hrănitor şi emolient.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha