48
None

Ciuperca lui Dumnezeu (3)

     Oyama Agaricus Bio-Active MC, aceasta este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu, care le-a redat speranţa bolnavilor de cancer, de diabet, celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

     Primele studii s-au efectuat în marile spitale din Japonia, unde Bio-Active MC a fost folosit ca adjuvant în terapia cancerului. Suplimentul, sută la sută natural, a fost administrat unui lot de pacienţi cu forme grave de cancer, după finalizarea tratamentului clasic, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.

    În cadrul emisiunii Supravieţuitorii, realizată de Irina Reisler la postul Romantica, au fost urmărite cazurile unor pacienţi care au dorit să folosească suplimentul Oyama Agaricus-Bio Active MC, ca adjuvant în tratamentele clasice pe care le urmau. Săptămânal, o echipă de medici a testat starea de sănătate a pacienţilor respectivi şi a urmărit evoluţia fiecărui organ în parte, cu ajutorul biorezonanţei. Periodic, pacienţii şi-au făcut şi analize de sânge, care au indicat o îmbunătăţire vizibilă a stării de sănătate în timpul şi după administrarea suplimentului Bio Active MC.

     Un studiu de caz, realizat în acest sens, este cel al pacientei E.I., în vârstă de 41 de ani,  înălţime 156 cm, greutate 56 kg, participantă la emisiunea medicală a Irinei Reisler. Bolnava de cancer la sân, a luat suplimentul Bio-Active Oyama Agaricus, după operaţiile de mastectomie unilaterală totală şi histerectomie totală. Înainte de administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, dar şi în timpul terapiei, E.I. a fost investigată şi supravegheată de medici. După numai 7 zile de tratament, cu 4 pliculeţe/zi, starea de sănătate a pacientei s-a îmbunătăţit considerabil, aşa cum arată studiile comparative făcute pe baza investigaţiilor cu biorezonanţă.

     De curând s-au observat reacţii deosebit de bune în cazul nodulilor la sân apăruţi pe  fondul dezechilibrului hormonal. Persoane de vârste diferite, 33 şi respectiv 58 de ani, cu greutate normală şi înălţime medie, de 165 cm, care au luat în interval de o lună câte 3 pliculeţe/zi de supliment, au constatat la investigaţii că nodulii dispăruseră. În acest moment, pentru a minimiza riscul de reapariţie a acestora, ambele persoane iau suplimentul în cantitate de 1 pliculeţ/zi.

     O altă situaţie extraordinară este cea a doamnei E. V. din Bucuresti, în vârstă de 62 de ani (162 cm şi 62 kg), care acum doi ani a fost diagnosticată cu cancer la colon. După intervenţia chirurgicală şi tratamentul clasic, starea pacientei părea să se fi îmbunătăţit.  În noiembrie 2010 însă i-au fost depistate metastaze la ficat şi plămâni, iar starea de sănătate a început să se degradeze vizibil, în sensul că nu avea poftă de mâncare, avea o oboseală permanentă şi abia se putea ridica din pat. După 12 zile în care a luat câte 3 pliculeţe/zi de Oyama Agaricus Bio Active MC, a reuşit să mănânce puţin mai mult, să aibă un tonus bun şi să se poată deplasa cu uşurinţă prin casă. După o lună de la începerea administrării suplimentului alimentar s-a îngrăşat cu 2 kg şi se putea ocupa de treburile gospodăreşti, căci starea de oboseală a dispărut. Analizele relevă o îmbunătăţire de 60% a funcţionarii plămânilor şi de 64% a pancreasului. În prezent continuă administrarea de Bio Active MC.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha