48
None

Produs japonez de exceptie

     Oyama Agaricus Bio-Active MC, aceasta este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu, care le-a redat speran ţa bolnavilor de cancer, de diabet, celor care au probleme cu tensiunea arteriala, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

     De ce Bio-Active MC?

  • Deoarece sãnãtatea este mai bunã decat toate şi meriţi sã ai parte de ea!
  •  Deoarece con ţine 100% extract din ciuperca
  •  Agaricus Blazei Murill, denumitã “Ciupercalui Dumnezeu”, cunoscutã pentru acţiunea antitumoralã puternicã.
  •  Deoarece ciuperca este cultivatã în mediu natural, nu in serã, fãrã îngrãşãminte chimice.
  •  Deoarece BIO ACTIVE MC iţi oferã garanţia calitãţii japoneze, prin mãrcile primite de la asociaţii de Medicinã Alternativã şi Complementarã din Japonia.
  •  Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar,cu indicaţii de administrare personalizate.
  •  Deoarece vezi minime imbunãtãţiri ale stãrii de sãnãtate în 10-12 ZILE!
  •  Deoarece sãnãtatea este mai bunã decat toate şi meriţi sã ai parte de ea!
  • Conţine 120 de elemente necesare organismului(minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi cã este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

     Studiu de caz

     Un caz reprezentativ este cel al doamnei P.N., în vârsta de 62 de ani, 160 cm înălţime şi 53 kg, diagnosticată cu cancer la pancreas în fază avansată, care a urmat tratamentul clasic.

     După seriile de chimioterapie, organismul nu a reacţionat conform aşteptărilor şi medicii au fost foarte sceptici cu privire la şansele de supravieţuire. În acel moment a început administrarea de Bio Active MC Oyama Agaricus progresiv, până 3 pliculeţe/zi, în paralel cu un regim alimentar recomandat de medic. După 12 zile a observat că poate mânca ceva mai mult, stările de oboseală s-au ameliorat şi a reuşit să se deplaseze prin casă.

     După aproximativ 30 de zile, starea pacientei era vizibil îmbunătăţită, având un tonus mai bun. Investigaţiile care au avut loc după 3 şi respectiv 6 luni, au avut rezultate neaşteptat de bune, indicând o remisie semnificativă. Doamna P.N. a continuat administrarea timp de 3 ani (acum ia cate 1 pliculet/3-4 zile) şi acum îşi desfăşoară cu succes activităţile în grădină şi în casă.

     Remisii de 3-5 cm s-au observat şi la tumorile la stomac şi rinichi, stadiile III şi IV, chiar şi la pacienţii cu vârste de peste 60 de ani care au consumat 3-4 pliculeţe/zi. Aceste rezultate au apărut la aproximativ 4-6 luni după începerea administrării Bio Active MC Oyama Agaricus.

Comentarii


elena penciu

este indicat pentru o persoana operata la san in urma cu 4 ani si jumatate \\r\\n(carcinom gr II, 4 sedinte chimioterapie si 25 zile radioterapie), tratament 2 ani tamoxifen si in prezent arimidex??? multumesc anticipat....

May 16, 2012, 3:10 p.m.
2
0

Daniela Cismaru-Inescu

Buna ziua, produsul merge luat in situatia data. Puteti intra pe site-ul nostru pentru a gasi cel mai apropiat distribuitor si lua cateva pliculete, ca sa vedeti cum vi se pare. In 10-12 zile minime imbunatatiri ar trebui sa se vada, apoi puteti continua pana la urmatoarea investigatie. Va multumim!

May 16, 2012, 6:54 p.m.
0
0

Ionut Vasievisevici

Buna ziua, aceste pliculete pot scoate virusul hepatitei b din organism? precizez faptul ca tanarul de 25 de ani a fost diagnosticat cu hepatita b cronica inactiva, nefiind necesar un tratament. Deasemenea ficatul a fost afectat in proportie de 30% inainte ca virusul sa fie inactiv. Va multumesc!

April 12, 2015, 11:47 a.m.
0
1

APOSTOL Jeni

Buna ziua, Ma intereseaza acest produs pentru unchiul meu diagnosticat cu tumoara la pancreas. Are varsta de 91 ani si are dureri mari, face tratament pentru durere dar nu e suficient. ma intereseaza cat cost produsul si de unde il pot cumpara si daca are vreo restrictie multumesc anticipat,

March 2, 2016, 9:41 a.m.
1
0

Saptamana Medicala Administrator

Va rugam sa sunati la Daniela Cismaru Inescu, Mobil: 0723.93.30.17

March 2, 2016, 1:19 p.m.
0
0

Daniela Cismaru

Buna ziua,\\r\\nDin cazurile intalnite pana acum, produsul a ajutat la dimineuarea durerilor si nu numai. In functie de orasul in care locuiti, va pot directiona catre un distribuitor autorizat, farmacie sau plafar.

March 3, 2016, 11:43 a.m.
0
0

mirela

Buna ziua Tratamentul merge si cazul mamei mele diagnosticata cu cancer de colon ,are 73 anj si a facut radioterapie pe care a finalizat-o in 28 feb. 2016 si inca nu am foet le operatie

May 12, 2016, 1:20 p.m.
0
0

TANVI LUTHRA

need this product in INDIA

July 26, 2019, 7:21 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha