None

Medici pentru care cuvintele sunt de prisos

     Mulţi profesionişti din sectorul medical înţeleg cauza şi vocaţia meseriei lor, de a ajuta oamenii să-şi recapete sănătatea. Acest lucru îl vedem din multitudinea mesajelor prin care pacienţii îşi exprimă recunoştinţa faţă de medici.

     Urări calde, de suflet, oameni de pretutindeni au transmis de sărbători medicilor lor, direct sau prin intermediul revistei: „Tot respectul din lume”, „O să vă fiu recunoscător toată viaţa mea”, „Mulţumesc lui Dumnezeu că existaţi”, „Sunteţi persoane ce nu se pot uita niciodată”, „Domnului doctor, Respect!” etc.

    Aprecierile pacienţilor sunt fără număr: „mâini de aur”, „buni profesionişti şi mari oameni”, „îngeri printre oameni”, „avem medici excepţionali, cum nu găsesc în Spania”, „medici cu o experienţă profesională foarte ridicată”, „medici providenţiali” etc

    Atitudinea şi meritele medicilor sunt descrise astfel: „Sunt medici cărora le pasă”, „Avem mare nevoie de asemenea oameni”, „Sunt oameni care te ajută să mergi mai departe”, „Calmul lor şi zâmbetul de pe buze nu dispare când stau de vorbă cu bolnavii” etc.

     Faptele medicilor sunt evocate de pacienţi în cuvinte simple dar pline de recunoştinţă: „Mi-a salvat mama”, „l-a readus pe soţul meu în rândul celor vii”, „Îi mulţumesc medicului pentru că m-a salvat”, „Am fost operat şi mă simt foarte bine”, „Este o mare doamnă, mi-a salvat viaţa”, „Sunt un alt om, mi-a luat durerea cu mâna”, „Datorită Domniei sale trăiesc acum”, „Mulţumită acestui excepţional medic am trăit să mă pot bucura de viaţă”, „Profesionalismul său a dus practic la salvarea mea” etc.

     Ne alăturăm gândurilor frumoase ale acestor oameni, cu speranţa că prin noua Lege sanitară, aflată acum în studiu, în România condiţia de medic se va îmbunătăţi chiar din acest an, astfel încât medicii noştri, pe lângă recunoştinţa veşnică de la pacienţi să beneficieze şi de un cadru material corespunzător desfăşurării activităţii.  

Comentarii


SUCIU DIMITRIE

Tin sa multumesc pe aceasta cale colectivului medical de la POLICLINICA AS Fat-Frumos-ARAD pentru profesionalismul de care au dat dovada in tratarea mea in urma unei operatii foarte grele. In mod deosebit doctoritei MOLDOVAN AIDA ELENA si in mod special asistentelor CIara si Alina.\\r\\nSUCIU DIMITRIE

Aug. 12, 2014, 3:57 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha