48
None

BIO ACTIVE MC – un supliment nutritiv care face miracole

     BIO ACTIVE MC, obţinut din AGARICUS BLAZEI MURILL, acesta este suplimentul  care a redat speranţa bolnavilor de cancer, de diabet, celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de kilograme.

     Primele studii s-au facut în marile spitale din Japonia, undeBio Active MCa fost folosit ca adjuvant în tratarea cancerului. Suplimentul, sută la sută natural, a fost administrat unui lot de pacienţi cu forme grave de cancer, în paralel cu tratamentul clasic, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase: în doar câteva luni de tratament adjuvant cu Bio Active MC, tumorile unor oameni cu şanse minime la viaţă s-au micşorat aproape sută la sută, aşa cum atestă investigaţiile imagistice (CT)

     În plus, suplimentul a ajutat la ameliorarea şi chiar eliminarea efectelor negative ale citostaticelor şi radioterapiei. Bolnavii de cancer care folosesc Bio Active MCca tratament complementar adjuvant spun că depăşesc mai uşor cea mai grea fază a tratamentului clasic: chimioterapia. De fapt, suplimentul nutritiv are menirea de a îmbunătăţi starea organismului, în ansamblu, îi sporeşte rezistenţa, îl energizează şi reechilibrează rapid funcţiile afectate de boală.

     În campania “Meriţi să fii sănătoasă!”, desfăşurată la Romantica Tv, au fost testate, cu acordul pacienţilor, efectele „Ciupercii lui Dumnezeu”. Iată două studii de caz care atesta, încă o dată, eficienta acestui supliment nutritiv:

     Traian are 60 de ani şi grave probleme de sănătate. Rinichiul lui stâng este atrofiat şi aproape că nu mai funcţionează. Medicii nu i-au dat nicio şansă de vindecare cu ajutorul tratamentului clasic.

     Înainte de a începe administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, Traian şi-a făcut o ecografie şi analize ale sângelui. Dupa 10 zile de tratament, a repetat aceleaşi investigaţii. Schimbarea a fost uimitoare, atât pentru Traian, cât şi pentru medicii care îl îngrijesc de mulţi ani!

     După 10 zile de tratament cu Bio Active MC, rinichiul atrofiat s-a mărit în dimensiune cu 1 centimetru şi  si-a reluat funcţiile normale. Menţionăm că Traian a luat o cantitate de supliment raportată la înălţimea şi greutatea sa.

     În plus, analizele de sânge ale lui Traian sunt vizibil îmbunătăţite: transaminazele, colesterolul şi glicemia au ajuns, în doar 10 zile, la valori normale.

     Camelia are 40 de ani şi, acum un an, a suferit un accident cerebral vascular. Urmările au fost multe şi grave: două luni de paralizie pe partea stângă, apariţia menopauzei din cauza şocului, prăbuşirea imunităţii, tulburări hormonale grave, depresii. Practic, întreg organismul Cameliei a fost afectat de acest accident cerebral vascular.

     Înainte de administrarea „Ciupercii lui Dumnezeu”, dar şi în timpul terapiei, Camelia a fost investigată şi supravegheată de medici. După numai 7 zile de tratament cu Bio Active MC, starea de sănătate a Cameliei s-a îmbunătăţit considerabil, aşa cum arată studiile comparative făcute pe baza investigaţiilor cu biorezonanţă:

  1. Starea tiroidei s-a îmbunătăţit cu aproape 30%.
  2. Starea inimii s-a îmbunătăţit cu 50%.
  3. Starea ficatului s-a îmbunătăţit cu aproape 70%.
  4. Tranzitul intestinal s-a îmbunătăţit cu aproape 30%.
  5. Imunitatea a crescut cu 60%.
  6. Camelia a slăbit 5 kilograme.

     Surpriza cea mai mare a venit însă după 3 luni de tratament cu Bio Active MC, atunci când menopauza, declarată ireversibilă de medici, a fost înlăturată. Menstra Cameliei a revenit şi se menţine, din luna august.

Caz excepţional !!!!!

     Daniela din Bucureşti, în vârstă de 42 de ani,  a fost depistată în ianuarie 2008 cu o tumoră gigant pe creier, poziţionată pe centrul corpului calos. Pacienta suferea şi de o talasemie minoră, care a cauzat hemoragie internă dupa efectuarea biopsiei. În februarie i s-a facut intervenţia de stopare a hemoragiei, de înlăturare a hematomului, rămânând cu o parte din creier denudat (fără os).

     Pacienta a ramas în comă 14 zile, cu o evoluţie extrem de înceată.

     Practic, era paralizată şi nici nu putea vorbi la început. Abia la postoperator recunoştea persoanele vizitatoare, auzea şi dădea din cap afirmativ sau negativ, în funcţie de întrebările care i se puneau.

     A fost transferată, la finele lunii martie, la Spitalul Fundeni, la Secţia de Oncologie. Aici a urmat 20 de şedinţe de radioterapie intensivă, un program de recuperare fizică şi o primă cură de chimioterapie (Temodal). Medicii naturişti i-au recomandat tratament alternativ cu “Ciuperca lui Dumnezeu”.

    În urma ultimului RMN efectuat (al treilea), tumora s-a redus cu cca 60 de procente.

    În prezent, pacienta este în stare bună, se deplasează, are poftă de mancare, poate face plimbări scurte şi este în plin proces de recuperare. Consumă Bio Active MC în cantităţi mici, pentru a preîntâmpina apariţia altei tumori.

     Fie ca îl folosim ca adjuvant în afecţiunile grave (cum sunt cancerul, diabetul, hiper şi hipotensiunea arterială, bolile nervoase sau cele dermatologice), fie că îl luăm pentru a îndepărta stresul sau kilogramele în plus, suplimentul nutritiv din Agaricus Blazei Murill, „Ciuperca lui Dumnezeu”, a facut minuni pentru milioane de oameni, din întreaga lume.  

Comentarii


Bradea Aurel

Sufar de TU pulmonara-carcinom scuamos slab diferentiat G3.Fac citostatice.Va intreb daca mi-ar putea fi utila ciuperca.De ce cantitate ar fi nevoie si cat costa o doza?

July 24, 2011, 9:58 p.m.
0
1

anghel

nu am

Feb. 9, 2012, 3:22 p.m.
0
2

lidia

Buna ziua,am rinichi polichistici,Creatinina 7, uree70, fac dialuza am 1,55 si 54kg As vrea sa stiu ,ce doza sa iau,si daca scap dedializa Multumec Lidia

June 4, 2015, 9:41 a.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha