11
None

Iubiţi-vă pielea! (I)

     Înaintarea în vârstă reprezintă o realitate a vieţii. Unii oameni îmbătrânesc mai devreme, alţii sunt destul de norocoşi să arate mai tineri.

Iubiţi-vă pielea!

     Cu cât arăţi mai tânăr cu atât te simţi mai bine. Dar înaintarea în vârstă reprezintă un procescare nu poate fi oprit şi, pe măsură ce corpul îmbătrâneşte, aspectul şi proprietăţile pielii se modifică.

 Vârsta, hormonii, expunerea la soare, fumatul, toate au rolurile lor, contribuind la apariţia ridurilor. Pielea este mai fragilă şi mai puţin elastică.  

     Pe măsură ce înaintăm în vârstă, conţinutul de acid hialuronic din piele - care este foarte important pentru reţinerea apei - scade. Glandele care produc sebum (sebacee) devin mai puţin active şi pielea devine mai uscată. De asemenea, pielea îşi pierde din grăsimi şi, prin urmare, are mai puţin volum şi este mai puţin netedă, pierzandu-si culoarea tinerească şi strălucirea. Pe lângă toate aceste schimbări, acţionează şi forţa de gravitaţie, trăgând de piele şi determinând lăsarea ei.

 Există un ajutor la îndemână: produsele Juvederm ULTRA!

     Tratamentele estetice nechirurgicale devin din ce în ce mai populare deoarece sunt mult mai rapide, mai puţin dureroase şi mai subtile decât chirurgia plastică. De aceea, gama Juvederm ULTRA de geluri injectabile reprezintă răspunsul  simplu şi rapid în acest sens. Aceasta este ultima generaţie de substanţe de umplere dermică pe bază de acid hialuronic, o substanţă care există în mod natural în corp şi care  nu numai că umple ridurile, dar şi înlocuieşte ceea ce pielea a pierdut cu trecerea timpului.

Juvederm ULTRA are efect de durată

     Datorită gamei Juvederm ULTRA puteţi să vă aşteptaţi la o îmbunătăţire remarcabilă şi la rezultate mai îndelungate, de până la un an.

Juvederm ULTRA este un produs reconfortant

     Deoarece Juvederm ULTRA conţine lidocaină, care reduce durerea, întregul proces de injectare reprezintă o experienţă mai reconfortantă.  De fapt, Juvederm ULTRA este singura familie de materiale de umplere dermică, disponibilă actualmente, care conţine acest anestezic. Conform evaluărilor de laborator, 75% dintre pacienţi au considerat că Juvederm ULTRA oferă o experienţă mai puţin dureroasă decât tratamentele care conţin lidocaină.

 Despre acidul hialuronic natural

     Acidul hialuronic este o substanţă care există în mod natural în corp.

  • Acesta ajută la hidratare şi adaugă volum pielii.
  • O treime din acidul hialuronic al corpului este în mod natural eliminat şi înlocuit în fiecare zi.
  • Acidul hialuronic care există în mod natural în corp scade semnificativ odată cu vârsta.

     Acidul hialuronic este utilizat, de asemenea, pentru proceduri medicale, de exemplu, intervenţii chirurgicale la ochi sau inginerie tisulară. Acidul hialuronic utilizat pentru Juvederm ULTRA nu este de origine  animală şi este clinic îmbunătăţit pentru a garanta rezultate estetice foarte naturale şi de durată. Este sigur, poate fi resorbit, iar efectele estetice sunt reversibile.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha