None

La Ghencea Medical Center, acupunctura traditionala chineza si prin terapia Zhendao alaturi de peste 20 de specialisti in medicina alopata

      Acupunctura este cea mai veche doctrina medicala, primele tratate de acupunctura datand din jurul anului 3.000 i.Hr.

     In conceptia medicinei traditionale orientale, boala reprezinta un dezechilibru energetic al organismului uman, bazat pe cunoscuta dualitate Yin-Yang (care este un concept propriu stiintei chineze). Conform acestui concept, in organismul omului sanatos este prezent un echilibru energetic (Yin = echilibrul fiziologic cu Yang) iar in patologie apare un dezechilibru energetic intre Yin si Yang.

     Acupunctura nu poate crea energie noua dar poate compensa deficitul sau excesul de energie pentru un anumit medican (canal) energetic al organismului folosind punctele de acupunctura.

     Sarcina medicului acupunctor este sa aprecieze gradul si caracterul acestui dezechilibru energetic, ca mai apoi prin intermediul acupuncturii sa restabileasca echilibrul, permutand energia dintr-o parte in alta a organismului. Aplicand numai acupunctura in monoterapie si in unele cazuri, acupunctura asociata cu farmacoterapia prescrisa de medicul curant, medicul acupunctor contribuie astfel la procesul de insatosire.

     Optim ar fi prescrierea acupuncturii in pauzele farmacoterapiei, deoarece utilizarea medicatiei farmacologice “oboseste” ficatul - locul unde majoritatea medicamentelor se metabolizeaza prin multiple reactii chimice si unde are loc in acelasi timp si distrugerea acestor substante. La metabolizarea acestor medicamente se produce si un enorm efort energetic iar prescrierea sedintelor de acupunctura ar fi o cale favorabila in restabilirea balantei energetice, in special in perioada cand ficatul se “odihneste” intre curele farmatoterapeutice.

     La Ghencea Medical Center, profesorul medic Li Hong alaturi de medici care practica acest tratament efectueaza in fiecare saptamana sedinte de terapie Zhendao - un tratament unic in lume.

     Terapia Zhendao este o ramura relativ noua, de aproximativ 40 de ani, din medicina traditionala chineza, desprinsa din acupunctura si recunoscuta ca atare. Terapia Zhendao consta in evaluarea pacientului, diagnostic, tratament si monitorizarea evolutiei iar metoda de tratament este identica cu cea din acupunctura clasica: prin stimularea sau inhibarea anumitor centre energetice cu ajutorul acului.

     Terapia pare a fi mai eficienta decat acupunctura clasica; gradul de vindecare al afectiunilor este de 87%, restul fiind ameliorari (evident, daca indicatia tratamentului este corecta).

     In medie, un pacient necesita cam 3-6 sedinte pentru rezolvarea unei afectiuni iar o sedinta dureaza aproximativ 10 minute.

     In manevrele de stimulare a centrelor energetice se foloseste un ac special, din titan, de unica folosinta, care are un format deosebit de acele obisnuite.

     Metodele de asepsie sunt garantate si inlatura orice risc de infectare secundara.

     Terapia Zhendao este extrem de benefica in tratarea: afectiunilor osteo-articulare, post traumatice, degenerative sau inflamatorii; tulburarilor functionale organice si anumitor tulburari psihice; dezechilibrelor metabolice, gen obezitate, disfunctii ale organelor de reproducere. Terapia Zhendao nu are efecte secundare.

     Profesorul medic Li Hong este coordonator la Spitalul General Zhendao din Beijing si are o vasta experienta, rezolvand pana acum 300.000 de  cazuri numai prin acest gen de terapie.

     Tratamentul se face doar pe baza de programare, pacientii fiind indrumati sa prezinte documente medicale.

Comentarii


Daniela Lefter

As dori o consultație la dnul Dr.

Oct. 25, 2019, 8:05 p.m.
0
0

Neguț Alexandru

Doresc o programare la domnul doctor. Diagnosticul meu este tetrapareza spastica.

Feb. 6, 2020, 8:56 a.m.
0
0

Terceanu Marie

As dori o programare pt acupunctura

July 20, 2020, 4:14 p.m.
0
0

Raffaella Pike

Buna ziua , doresc o programare la Dl Dr Li Hong pentru acupunctura .

July 26, 2021, 7:52 a.m.
0
0

Codreanu Roxana

Va rog sa ma ajutați cu o programare la domnul doctor .

Aug. 3, 2021, 1:15 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha