30
None

Balonări, aciditate gastrică și stări de anxietate?

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune aceste afecțiuni. Mai multe detalii regăsiți în cazul clinic de mai jos.

Pacienta C.M. în vârstă de 74 ani se prezintă la clinica Sciencemed București având următoarele probleme de sănătate:

  • Se balonează foarte tare, ceea ce îi provoacă crampe și dureri;
  • Colon iritabil
  • Simte durere în ochiul stâng
  • Dureri reumatice
  • Helicobacter pylori 
  • Vezica biliară leneșă
  • Aciditate gastrică (simte aciditatea până în vârful limbii)
  • T.A. cu valori mari sub tratament 170-200 mmHg
  • Stări de rău și anxietate după moartea soțului
  • Simte un fâșâit în urechi

Pacienta a efectuat o consultație completă de medicină integrată, ce a inclus depistarea  dezechilibrelor energetice prin biorezonanță și depistarea dezechilibrelor celulare la aparatul de electrosomatografie interstițială. 

Ambele scanări ne-au evidențiat dezechilibre maxime și semnificative pe aparate și sisteme, în special pe aparatul digestiv pacienta având un dezechilibru de 70 %. Pacienta prezintă dezechilibre maxime și semnificative pe aparatul reproducător feminin, aparatul circulator, piele, sistemul nervos, aparatul digestiv, creier, sistemul limfatic și imunitar, amigdalele cerebrale, hipotalamus, chakre și pe vitalitate.

În cadrul discuției cu pacienta (anamneză homeopată) am stabilit un remediu homeopat (Silicea) care acționează la nivel fizic, mental și emoțional; eficiența acestui remediu a fost testată pe loc și confirmată cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primește tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare), remediu homeopat (Silicea) cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibrul emoțional, remedii fitoterapice adaptate simptomelor și afecțiunilor pentru care s-a prezentat.

După 3 luni de tratament și 12 ședințe de echilibrare energetică starea pacientei s-a îmbunătățit în procent de 65-70%, Helicobacter pylori a iesit negativ, pacienta are un alt tonus iar nivelul de energie a crescut. Balonările și forfota din abdomen au disparut complet.

T.A s-a stabilizat dupa 2 luni de tratament la valoarea de 120-130/70 mmHG, a mai avut doar un singur puseu de tensiune în 3 luni.

Aciditatea gastrică s-a remis complet, a început să consume și alimente care înainte îi făceau rău și nu a mai avut nicio problemă după consumarea lor.

Durerile articulare s-au redus în procent de 50%, nu i s-a mai întâmplat să se dea jos cu dificultate din pat.

Senzația de nisip în ochi a disparut iar durerea în globul ocular stâng a scăzut în intensitate cu 40 %.

Medicina integrata trateaza omul, nu doar bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.

Consultația completă de medicină integrată este foarte importantă atât pentru stabilirea unui tratament personalizat cât și pentru identificarea unor riscuri de îmbolnăvire a unor organe. Terapia energetică poate reduce aceste riscuri prin creșterea forței vitale a organismului.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Timisoara 0728053976Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha