30
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune adenomul de prostată, hipertensiunea arterială şi infecţiile urinare!

Pacientul T. S, in varsta de 45 de ani se prezinta la clinica Sciencemed Bucuresti avand urmatoarele afectiuni:

• mictiuni frecvente, simte nevoia imperioasa de a merge la baie din ora in ora

• usuturimi la urinare cu jet intrerupt

• adenom de prostata

• HTAE oscilanta sub tratament de 5 ani de zile

• sindrom anxios-depresiv

• infectii urinare frecvente

In clinica noastra pacientul a efectuat o consultatie completa de medicina integrata pentru stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) si stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor apara) .

Scanarile la nivel energetic si celular au depistat dezechilibre maxime si semnificative (ca valori cuprinse intre 60- 70 %,) la nivelul aparatului: reno-urinar, cardiovascular, creier, amigdale cerebrale, endocrin, organe genitale, sistem digestiv, vitalitate si imunitate.

Pacientul a primit tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare), remediu homeopat (Nux Vomica) cu rol in restabilirea echilibrului fizic, mental si emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional, remediu fitoterapic (Ulei de dovleac, Ceai de pufulita si Urzica moarta), adaptate simptomelor pentru care s-a prezentat.

Medicina integrata Sciencemed trateaza toate aceste dezechilibre care constituie cauza principala a afectiunilor pacientului.

Pacientului i s-au recomandat 2 sedinte de echilibrare energetica pe saptamana pana la consultatia de control, dupa prima sedinta de echilibrare energetica unde am atins toate punctele dezechilibrate la nivel de functie celulara si energetica, pacientul nu a mai simtit nevoia de a merge la toaleta timp de 2 ore si jumatate, a dormit pe toata durata sedintei si a simtit o stare de relaxare profunda iar pe timpul noptii ne-a comunicat faptul ca a dormit „neintors“.

Dupa 2 luni de la inceperea tratamentului starea pacientului s-a imbunatatit considerabil, nu mai simte nevoia sa mearga la toaleta din ora in ora, dupa 3 luni de la inceperea tamentului adenomul s-a redus in procent de 70 %, somnul este odihnitor fara treziri nocturne, iar dupa 5 luni adenomul de prostata s-a remis complet, usturimea si mictiunile frecvente au disparut . Pacientul a tinut cont si de sfaturile alimentare date in cadrul consultatiei inlocuind alimentele nocive cu alimente benefice pentru sanatate si afectiunea de care sufera.

T. A s-a normalizat (120-130 /70 mmHG), nu au mai aparut episoade de HTA pe toata durata tratamentului. Starea anxios-depresiva s-a remis complet, pacientul si-a recapatat pofta de viata. Relatia cu familia s-a imbunatatit considerabil, a inceput sa comunice sa fie deschis si sa isi doreasca ca cei din jur sa il ajute si sa il sprijine moral. Nu au mai aparut episoade de infectie urinara.

Medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un intreg, deoarece noi consideram ca starea de sanatate reprezinta mai mult decat absenta bolii. Sanatatea inseamna armonie la nivel fizic, mental, emotional, celular si energetic.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Timisoara 0728053976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha