30
None

Super Bio-Quinona Q10 - FORMULĂ DOCUMENTATĂ ȘTIINȚIFIC pentru o calitate ridicată a vieții

Știați că există acum o formulă documentată științific care ne ajută să ne menținem cu ușurință vitalitatea și să fim sănătoși la orice vârstă? 

Pentru prima dată în România, puteți achiziționa în pachetul special, la preț promoțional, produsele folosite într-un studiu revoluționar în care oamenii de știință au demonstrat că administrarea asociată a seleniului și a coenzimei Q10 are efecte notabile asupra sănătății și a stării noastre de bine.

Studiul, numit KiSel-10, a fost realizat de cercetători suedezi conduși de medicul cardiolog Urban Alehagen, de la Universitatea din Linköping și a fost publicat în prestigiosul jurnal, Biofactors.

Participanții la studiu au primit, pe o perioadă de cinci ani și două luni, o combinație de nutrienți: o drojdie organică cu seleniu (SelenoPrecise) și coenzima Q10 (Bio-Quinone Q10). La finalul studiului, cercetătorii au măsurat starea lor de sănătate și au concluzionat că aceasta s-a îmbunătățit semnificativ.

Mai multe detalii despre studiu gasiti aici:

www.pharmanord.ro/news/exista-o-formula-pentru-a-avea-o-calitate-ridicata-a-vietii-si-la-batr

 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha