30
None

Recomandări pentru susținerea organismului în anotimpul de vară

PROTECȚIA ORGANISMULUI PRIN EFECT ANTIOXIDANT Necesarul de antioxidanți crește pe perioada verii, datorită radiației solare în exces, alături de alte cauze generatoare de radicali liberi: poluare, stil de viață, medicație etc.

EXTRACTUL DE ORZ VERDE obținut la Plantextrakt din Orz cultivat ecologic, prin presarea plantei tinere, cu obținerea sucului, este recomandarea ideală pentru revitalizarea organismului și protecția față de radiațiile solare, generatoare de radicali liberi. Orzul verde este cea mai bogată sursă naturală de superoxid dismutază (SOD), enzima ce reduce rata distrugerii celulelor de către radicalii liberi (oxidril). Este o cereală cu remarcabile proprietăți de întărire și fortificare a organismului, considerată a fi o hrană completă.

EXTRACTUL DIN SEMINȚE DE VIȚĂ DE VIE este un extract gemoterapic, care prin metoda de obținere concentrează întreaga putere antioxidantă a semințelor de struguri roșii. Astfel, protejează împotriva poluării, a radiațiilor solare și a stresului, ameliorează circulația arterială, venoasă, limfatică, are efect regenerator și antiaging.

PROTECȚIA PIELII Pielea, cel mai mare organ al corpului, este totodată şi cel mai mare organ de eliminare, numită şi „al treilea rinichi“.  Expunerea la soare pe perioada verii, necesită măsuri pentru protejarea și întreținerea pielii.

POLYGEMMA 13 PIELE – DETOXIFIERE este o combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc. Prin efectul dermoprotector, antiseptic, antiinflamator şi cicatrizant, protejează pielea pe timpul expunerii la soare. Are efecte benefice  și în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită.

Asocirea de EXTRACT DIN MUGURI DE COACĂZ NEGRU + EXTRACT DIN MUGURI DE SMOCHIN este recomandată în alergia solară. Cura se realizează pentru protecție, înainte și pe toată perioada voiajului la mare: Coacăz negru dimineața și Smochin la prânz și seara. Polygemma 13 – piele detoxifiere, administrată o dată pe zi, poate completa această cură.

PROTECȚIA OCHILOR În afară de ochelarii de soare, ochii pot fi protejați pe timpul verii și cu preparate cu acțiune locală antioxidantă, vitaminizantă și de susținere a vederii sănătoase, prin aport de luteină și zeaxantină.

OPTIFORT menține sănătatea ochilor, îmbunătățește acuitatea vizuală și ameliorează ochii suprasolicitați, datorită componentelor din extractele de flori de Crăiță (luteină și zeaxantină în doză optimă), fructe de Afin, semințe de struguri și a vitaminelor A și E. Protejează ochiul prin acțiunea antioxidantă, de reducere a stresului oxidativ și proprietatea de filtru de lumină albastră. 

EXTRACT DIN MUGURI DE COACĂZ NEGRU (dimineața) + EXTRACT DIN MUGURI DE NUC (la prânz) + EXTRACT DIN MLĂDIȚE DE CAPRIFOI NEGRU (seara) este  asocierea de gemoterapice utilă în cazul ochilor înroșiți, cu lăcrimare excesivă, după baia la piscină. Se administrează timp de 2-3 săptămâni.

PROTECȚIE DIGESTIVĂ Tractul digestiv poate fi ”suprasolicitat” pe perioada verii prin igienă alimentară deficitară (consum de fructe, legume insuficient spălate, mâini nespălate – aport mare de microorganisme patogene, risc de toxiinfecții alimentare), alimente crude/gătite fermentate din cauza căldurii, consum de alimente reci care pot irita mucoasa digestivă, etc.

EXTRACT DIN MUGURI DE SMOCHIN (dimineața) + EXTRACT DIN MUGURI DE NUC (la prânz) + EXTRACT DIN MLĂDIȚE DE MERIȘOR (seara) este asocierea pe care v-o recomandăm la primele semne de disconfort la nivel digestiv. Pentru buna funcționare a tractului digestiv, vă recomandăm cura de detoxifiere cu POLYGEMMA 15- INTESTIN DETOXIFIERE.

INFECȚII LA NIVELUL CĂILOR URINARE POLYGEMMA 7 – CĂI URINARE combină extracte gemoterapice din mlădiţe de Afin, Merişor şi Iarbă neagră cu extract din frunze de Mesteacăn argintiu. La primele semne ale unei infecții la nivelul căilor urinare, va ajuta la reducerea inflamaţiei și restabilirea echilibrului la acest nivel.

SUSȚINEREA CIRCULAȚIEI (venoase și limfatice) LA NIVELUL PICIOARELOR POLYGEMMA 6 – VARICE, HEMOROIZI, combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Castan sălbatic şi Castan comestibil, susține circulația venoasă și limfatică, reduce senzația de picioare grele, mai accentuată pe timpul verii. Este utilă și persoanelor cu tulburări de tip edeme, varice, hemoroizi.

PROTECȚIE ÎN ALERGII ALECTRA este un preparat fito-gemoterapic, combinație a două extracte cu acțiune antialergică, antiinflamatoare și adaptogenă (muguri de Coacăz negru și rădăcină de Astragalus membranaceus), care vă poate însoți în trusa pentru intervenție în cazul alergiilor ce se pot declanșa pe timpul verii. Se administrează la nevoie, de mai multe ori pe zi (până ajungeți la medic) sau preventiv (cure de 2-3 luni), putând reduce riscul declanșării alergiei la contactul cu alergenii.

ÎNȚEPĂTURI DE INSECTE EXTRACTUL DIN MUGURI DE COACĂZ NEGRU (sau ALECTRA) în administrare înternă și ARNICA OIL, aplicații locale, este propunerea noastră pentru intervenție în cazul înțepăturilor de insecte. Acțiunea combinată, antiinflamatoare, antialgică și antialergică va susține ameliorarea durerii și reducerea inflamației.

DURERI MUSCULARE EXTRACTUL DIN RADICELE DE PORUMB este un gemoterapic complex, recomandat și pentru dureri musculare după eforturi intense și prelungite, întinderi musculare, traumatisme musculare. Local, se aplică ARTROPHYT, cremă ce conține extracte naturale (Arnică, Tătăneasă și Harpagophytum), cu efect antiinflamator și relaxant.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha