30
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune durerile cervicale și tulburările de somn!

Pacienta în vârstă de 46 ani se prezintă la Clinica Sciencemed București pentru următoarele simptome:

  • dureri cervicale cu senzația de arsură iradiată la nivelul vertexului și retroauricular drept;
  • dureri dorsale cu senzație de arsură care o trezesc în cursul nopții;
  • tulburări severe de somn (dacă se culcă după miezul nopții nu poate adormi, iar dacă se culcă înainte de ora 22.00 se trezește la 1.00 și nu mai adoarme până spre dimineață);
  • dureri lombare care nu-i permit să stea foarte mult într-o anumită poziție;
  • senzație de amorțeală și furnicături la nivelul membrelor inferioare;
  • stare de slăbiciune generalizată datorată tuturor acestor simptome;
  • ciclu menstrual abundent și neregulat;

În medicina clasică a fost diagnosticată cu spondiloză cervico-dorso-lombară, discopatie lombară, examinarea RMN a identificat protruzii discale multiple; în urmă cu 10 ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru tiroidectomie și de atunci primește tratament cu euthyrox iar în urmă cu 13 ani a suferit de boala Basedow Graves și gușă polinodulară. Ginecologic a fost diagnosticată cu fibrom uterin pentru care primește tratament.

În clinica noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția și recidiva simptomelor și a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanță a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, aparatului osteo – articular și muscular, sistemului nervos autonom, sistemului endocrin și uro-genital . Electrosomatografia interstițială a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul creierului, coloanei vertebrale, pancreasului, ficatului, arterelor carotide, arterelor membrelor inferioare, venelor cave, inimii, uterului și organelor genitale feminine.

Medicina integrată Sciencemed tratează toate aceste dezechilibre care constituie cauza principală a afecțiunilor pacientului.

În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalității pacientului și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emoțional și tratament gemoterapic și fitoterapic pentru toate afecțiunile prezente.

După 3 luni de tratament și 12 ședințe de echilibrare energetică pacienta prezintă o stare generală mult mai bună, s-au ameliorat semnificativ (cu 60%) durerile dorsale și nu mai prezintă senzația de arsură, nu se mai trezește din somn din cauza acestor dureri, calitatea somnului îmbunătățindu-se cu 70%, durerile cervicale s-au ameliorat cu 80%, iar intensitatea durerilor lombare a scăzut foarte mult (poate să stea mai mult timp într-o anumită poziție fără să apară aceste dureri). Sângerarea menstruală s-a redus de la 6-7 zile la 3 zile.

Acum are ciclu menstrual la 3 – 4 săptămâni, comparativ cu o dată la 2 săptămâni anteriror tratamentului. Nu se mai simte slăbită în permanență și poate să desfășoare activități care-i păreau imposibile anterior tratamentului. Nivelul ei de energie a crescut cu 70%.

www.hempmedpharma.com
www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în Romania:
București:  0723175208
Buzău: 0735779330
Cluj Napoca: 0740204633

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha