30
None

Lipozomal Vitamina D3K2 Magneziu și Lipozomal Glutathion Suport pentru imunitate în afecțiunile lumii moderne

Tot mai multe voci susțin că pe primul plan în lupta cu boala este fortificarea organismului cu nutrienți care cresc capacitatea de apărare și întărire a sistemului imunitar. La fel de importantă este diminuarea stresului oxidativ și neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților.

Atenție la deficiența vitaminei D3 (colecalciferol)
Studiile arată că deficitul de vitamina D3 este adesea asociat cu un risc crescut de apariție a diferitelor tipuri de cancer precum cancerul de sân, ovarian, prostată și colon. Marea majoritate a bolnavilor de cancer și a celor cu imunitatea scăzută au deficit de vitamina D3.
Pentru ca Vitamina D3 să își exercite rolul benefic se indică administrarea în combinație cu Vitamina K2 și Magneziu.

Vitaminele D3 și Vitamina K2 lucrează în echipă
Dacă vitamina D3 facilitează absorbția calciului în sânge, rolul vitaminei K2 este de a orienta depunerea calciului la nivelul oaselor.
Vitamina K2 activează proteina numită osteocalcină, răspunzătoare de transportul calciului și al mineralelor. Osteocalcina activată incorporează calciul în oase, în timp ce osteocalcina neactivată inhibă absorbția calciului de către oase. În absența vitaminei K2, calciul se poate depozita la nivel arterial sau renal.

Echilibrul intre Vitamina D3, Vitamina K2 și Magneziu
Biodisponibilitatea vitaminei D3 depinde de magneziu deoarece enzimele (din ficat și rinichi) care asigură metabolismul vitaminei D3 nu pot funcționa fără cantități suficiente de magneziu.
Toate procesele bio-chimice în care sunt implicate cele două vitamine au nevoie de prezența magneziului.
Este o corelație strânsă între nivelurile de magneziu, vitamina D3 și vitamina K2 și este absolut necesar ca acestea să se mențină în echilibru .
Lipozomii asigură incorporarea celor trei componente, sporesc absorbția și sunt capabili să protejeze substanțele nutritive astfel încât să nu fie distruse și eliminate în procesul digestiv. Aceste avantaje combinate duc la o biodisponibilitate maximă a întregului complex lipozomal sinergic D3 K2 Magneziu, nefiind necesară administrarea de doze mari zilnice.

Lipozomal Glutation, maestrul antioxidant
Celulele și țesuturile umane reprezintă uriașe uzine în care sunt procesate milioane de reacții biochimice. Zilnic rezultă o multitudine de deșeuri ce necesită a fi neutralizate și îndepărtate.
Radicalii liberi sunt structuri ce apar din abundență în urma acestor procese biochimice și produc deteriorări ale structurilor celulare. Excesul de radicali liberi și agresiunea acestora asupra țesuturilor și organelor sunt cunoscute sub denumirea de stres oxidativ, fenomen profund implicat în apariția și dezvoltarea bolilor cardiovasculare, bolilor inflamatorii, artritei, fibrozei pulmonare sau a bolilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson, diverselor forme de cancer, etc.

Diminuarea nivelului de glutation (GSH) provoacă daune grave
Glutationul GSH este o moleculă omniprezentă în celule și țesuturi în concentrații ridicate (de 2-5 mMoli) ce are rol de tampon redox intracelular. Fiecare celulă din corp are nevoie de un nivel constant, echilibrat de GSH pentru a-și asigura o eficientă apărare antioxidantă.
Concentrația de GSH se diminuează odată cu îmbătrânirea, iar bărbații au niveluri mai scăzute comparativ cu femeile.
Studiile arată că majoritatea bolilor cardiovasculare, AVC, diabetul, fibroza chistică, infecțiile, autismul, schizofrenia, bolile Alzheimer și Parkinson, sunt asociate cu epuizarea intracelulară a Glutationului, combinată cu diferite stări de stres oxidativ.
Glutationul există sub două forme, una redusă și una oxidată, dar numai forma redusă este bioactivă.
Suplimentarea cu GSH este o abordare promițătoare, dar din păcate, este o moleculă cu grad scăzut de absorbție și ar fi nevoie de doze prea mari pentru a obține eficacitate terapeutică.
Soluția este încapsularea în lipozomi a formei bioactive de glutation, fiind singura formă de administrare orală prin care se asigură absorbția rapidă și concentrația serică ridicată. Lipozomii protejează glutationul în mediul intestinal, astfel încât acesta nu este deteriorat, fiind transportat și absorbit rapid la nivel celular.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha