30
None

Bio Active MC, produs japonez de excepţie !

Am fost contactați de aparținătorii a două persoane care au folosit Bio Active MC.

Iată două cazuri pe care le urmărim de mai multă vreme:Iată două cazuri pe care le urmărim de mai multă vreme:

Domnul R.A. din județul Bihor, 72 ani, consumă Bio Active MC Oyama Agaricus de 8 ani. Inițial a luat pentru a minimaliza efectele secundare ale chimioterapiei, pe care a reușit să o suporte bine. Apoi a decis să ia câte 2 pliculețe/zi în cure de câte 10 zile, de 2 ori pe an. A observat că în ultima vreme, deși cei din jurul dumnealui s-au confruntat cu răceli dese, nivelul propriei imunități a fost la cote înalte, astfel că a reușit să-și mențină o stare bună de sanatate în decursul unei perioade îndelungate.

Vărul dumnealui, domnul Z.A., 68 ani, din Cluj-Napoca, cu o tumoră la vezica urinară, a început să ia Bio Active MC Oyama Agaricus de aproximativ 15 zile. Se află în perioada investigațiilor medicale și încă nu are un tratament prescris de medicul specialist, dar a dorit să încerce acest produs. Ne-a comunicat că se simte mai odihnit și are energie, are o stare bună în viața de zi cu zi și va reface analizele după 3 luni.

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha