47
None

Atenție la reclamele înșelatoare, care folosesc numele meu!

Circulă de ceva timp pe rețele de socializare, în principal pe Facebook, poze cu mine (dintre cele care se găsesc public pe Internet) care mă asociază cu anumite produse de tip suplimente alimentare sau picături oftalmologice. Fie se precizează că le-aș fi folosit personal (în scop de slăbit, de creștere a imunității etc), fie le-aș recomanda eu în sfera oftalmologică. De asemenea, apar și interviuri închipuite în care aș comenta «binefacerile» acestor produse.

Precizez că NU am făcut niciodată reclamă la niciun fel de produs de nici un tip! Nu am dat niciodată interviuri pentru niciun produs, totul este inventat!
Am povestit în repetate rânduri cum am slăbit, dar nu am luat niciodată niciun fel de supliment de niciun gen.
Pentru imunitate, recomandările mele se găsesc public numai pe blog-ul personal și în postările de pe pagina mea de Facebook (nu ale unor terți).
În ceea ce priveste sfera oftalmologică, tot ceea ce recomand se găsește pe acest blog, în postări sau comentarii, iar aceste recomandări le fac STRICT pe baza experienței mele cu pacienții.
Am constatat recent asocierea numelui și imaginii mele cu produse cum ar fi Oculax (nici nu auzisem de el până nu mi s-a atras atenția de către pacienți), Keto-diet sau derivate, un alt produs cu numele “D P cucurmin” și altele. Vă rog să raportați IMEDIAT la Facebook aceste postări. Au fost făcute plângeri la Poliție, încă aștept rezultatele investigațiilor, din păcate aceste rețele de escroci sunt greu de prins și pedepsit, existând un algoritm bine pus la punct și roboți care generează aceste reclame false. Aceștia folosesc numele meu pentru a atrage și înșela persoane bolnave și extrem de credule.
Cum poate crede cineva că un supliment poate vindeca boli precum cataracta, glaucomul sau viciile de refracție?? Dacă ar fi fost așa, nu s-ar fi eradicat complet aceste boli? Este o mare inepție care poate avea grave urmări, până chiar ducând la pierderea vederii, în unele cazuri !
Vă rog deci să răspândiți această informație la cunoștințele care ar putea pica în plasa acestor nemernici. NIMIC nu este real, nu există panacee universale pentru nici o afecțiune și trebuie să avem foarte mare grijă ce produse cumpărăm și folosim, pentru a nu ne periclita propria sănătate în căutarea unei vindecări miraculoase inexistente.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha