None

După 5 ani de apariţie neîntreruptă, Săptămâna Medicală este acum şi pe net!

     Fără să-şi diminueze sau schimbe ceva în sistemul de distribuţie, orientat către farmacii, unităţi medicale private şi spitale de stat, publicaţia iese de luna aceasta şi pe net. Aceasta va însemna un plus de cititori şi toate avantajele aduse de sistemul de publicaţie online.   

     În cei 5 ani de apariţie au scris în revistă peste 200 de medici de diferite specialităţi, mulţi apărând cu articole aproape fără întrerupere. Subiectele abordate nu sunt „impuse”, sunt cele despre care ei înşişi au constatat la cabinet necesitatea unei mai bune informări a pacienţilor. Acum, fiind încărcate pe site-ul revistei, toate articolele fiecărui autor pot fi citite in ordinea apariţiei şi, la fel de important, pe acelaşi subiect medical pot fi selectate toate articolele apărute în revistă.

     Deci, selecţia articolelor poate fi făcută după număr ediţie, rubrică, autor sau cuvânt cheie după care se dă căutare, care poate fi un termen medical, o specialitate medicală, nume de unitate medicală sau chiar strada pe care se găseşte aceasta.

     Aplicaţia de altfel permite o rapidă şi fină selecţie pentru obţinerea unui grupaj de medici sau unităţi medicale după criterii diferite: judeţ, localitate, tip unitate, specialitate medicală, grad profesional, ştiinţific, didactic sau de cercetare medicală.

     Promitem că având acum un instrument atât de performant, mai departe şi conţinutul site-ului va fi permanent îmbogăţit şi actualizat. Sperăm ca acesta să fie de real folos atât personalului medical din Bucureşti şi din ţară cât şi mai ales publicului larg, interesat de informaţie şi consiliere medicală de calitate, veridică, credibilă, din cele mai competente surse, înaintea vizitei propriuzise la medic, pentru care revista militează permanent.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha