None

Globy Forte

     Omul modern al zilelor noastre, foarte ocupat, stresat atât la serviciu, cât şi acasă, mereu pe grabă, este predispus la multe tipuri de afecţiuni, unele din ele simple, dar pe cât de simple pe atât de complexe şi silenţioase. Din cauza modului dezordonat de alimentaţie incorectă, organismul nu mai are resurse pentru a produce celule roşii sau epuizează prea repede stocul existent. Uneori, fierul din alimente, necesar organismului, este ineficient.

      Una din cele mai rãspândite afecţiuni este anemia, care acum are un remediu, GLOBY FORTE, un produs 100% natural, obþinut din plante indiene. Extractul de Punica granatum are acţiune astringentã, antimicrobianã, (stafilococi meticilino rezistenţi), antifungicã, antiviralã, anticarcinogenicã, antiproliferativã, antiinflamatoare, antioxidantã. Extractul de Rubia cordifolia are efect tonic, astringent. Extractul de Curcuma longa (turmeric) are proprietãţi antiinflamatoare, stimulent stomahic, carminativ, uşor diuretic-depurativ, antiulceros, stimuleazã creşterea mucoaselor pereţilor gastrointestinali, are în compoziţie substanţe flavonoide, carotenoide, fitosteroli, acţioneazã ca antioxidant, antiinflamator, citoprotector, bactericid. Stimuleazã producerea de enzime protectoare (glutation transferaza) care ajutã organismul sã elimine toxinele. Extractul de Tinospora cordifolia cu efect tonic, stimulent hepatic, uşor diuretic (extractul poartã numele de chininã indianã). Are acţiune de prevenire a fibroamelor şi de regenerare a celulelor hepatice, util în dispepsii, febrã. Datoritã substanţelor amare, produsele din aceastã plantã au proprietãţi antispastice, antiinflamatoare, antipiretice, acţiuni imunomodulatoare, imunostimulante.

      Extractul de Emblica officinalis: fructele au o valoare nutritivã mare datoritã concentraţiei ridicate în proteine, vitamine, aminoacizi şi minerale. Conţinutul în vitamina C este de 160 de ori mai mare decât în mere. Fructele acrişoare sunt rãcoritoare, diuretice şi laxative. Fructele uscate sunt utilizate în anemii, icter şi dispepsii. Se recomandã în afecţiuni bacteriene şi virale. Conţinutul ridicat de vitamina C este puternic antioxidant, antistres.

 Recomandări: anemii feriprive, megalobastice, stãri de convalescenţã, afecţiuni hepatice, anorexie.

 Mod de administrare:

  • Adulţi: 1-2 tablete de 3 ori pe zi înaintea meselor principale cu o jumãtate de orã
  • Copii între 5 şi 10 ani: 1/2 tabletã de 3 ori pe zi înaintea meselor principale cu o jumãtate de orã
  • Copii între 10 şi 18 ani: 1 tabletã de 3 ori pe zi înaintea meselor principale cu o jumãtate de orã

     Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obţinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiţii ecologice şi prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internaţionale de calitate (GMP), fiind avizate de I.B.A..

      Produsele se gãsesc în toate farmaciile şi unitãţile Plafar din Bucureşti şi din ţarã sau în magazinul propriu din Bd. Carol I nr. 46 (vis-a-vis de biserica Armeneascã)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha