None

Styx Naturcosmetic vă recomandă - ardeiul iute bun la frumuseţe

     Ardeiul iute este originar din America Centrală şi de Sud.  Primele consemnări despre această plantă au apărut, într-un document, în 1493, odată cu călătoriile lui Columb.

     De atunci, oamenii au folosit ardeiul iute în bucătărie drept condiment, dar şi pentru proprietăţile lui vindecătoare: ajută sistemul digestiv, inima, circulaţia sângelui şi alte funcţii ale corpului, este plin de vitamina A, C, toate complexele B, calciu şi potasiu.

     Aflată într-o permanentă dezvoltare, gama de produse AROMADERM propune o cremă de masaj cu efect cald. Succesul acestei creme de masaj este garantat de inovaţia componentelor sale: extractul de ardei iute.

     Conform rezultatelor cercetărilor medicale, extractul de ardei iute ajută la dizolvarea şi eliminarea grăsimilor depozitate în ţesutul conjunctiv, generând astfel efectul de slăbire. Utilizarea regulată intensifică microcirculaţia, ajutând la descompunerea şi eliminarea surplusului de grăsimi şi a toxinelor, încetinind acumularea grăsimilor în ţesuturi. De asemenea, ajută la reconstruirea pielii obosite şi îmbătrânite, pe care o netezeşte şi o hidratează prin diminuarea aspectului de coajă de portocală, reducând astfel formarea celulitei persistente.

      Recomandări de folosire:

  • oricărei persoane afectate de celulită sau depuneri de grăsime
  • depuneri adipoase localizate sau generale

 

 Contraindicaţii: sarcină, varice pronunţate, boli de piele, imediat după expuneri la soare sau solar, alergii la unul dintre ingrediente

      Crema de masaj cu efect cald poate fi testată la Shades beauty lounge – www.shades.ro .

      Shades este primul beauty lounge deschis în capitală, în zona Piaţa Victoriei. Serviciile beauty lounge-ului, asigurate de profesionişti atent selectaţi, sunt dedicate doamnelor şi domnilor care vor să se înfrumuseţeze şi să se relaxeze, fiind completate şi de o ofertă de cadouri deosebite la preţuri atractive, într-o zonă în care magazinele de profil lipsesc: bijuterii, cărţi, ceaiuri aromatice, vinuri, albume muzicale şi alte obiecte frumoase. Şi toate acestea sunt oferite într-un spaţiu ambiental sofisticat, perfect adaptat vilei cu parfum interbelic în care se află sediul Shades.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha