None

Remedii ayuredice in combaterea unor tulburari digestive

     În prezent se remarcă o creştere a numărului de bolnavi diagnosticaţi cu gastrite, ulcere gastrice şi duodenale, dar şi cu alte tulburări la nivelul stomacului, fără a mai aminti de o creştere extrem de mare a numărului de cazuri de cancer gastric. Regimul de viaţă dezorganizat, stresul, obiceiurile alimentare nesănătoase - alimente tip fast-food, fumatul, abuzul de alcool, cafea etc., sunt responsabile de aceste imbolnăviri.

     Din păcate, de multe ori bolnavii se prezintă cu întârziere la medic, nu respectă indicaţiile de tratament, afecţiunile gastrice devenind cronice şi cu răspuns tot mai lent la terapie. Afectarea cronică a mucoasei stomacului este un potenţial risc pentru dezvoltarea unei tumori gastrice, afectare extrem de rezistentă la tratamente şi cu mare potenţial de diseminare.

Plante medicinale utile în tulburările gastro-intestinale

     Gascure tablete , un protector al mucoasei gastrice şi un normalizator al funcţiilor gastro-intestinale . Este un stimulent al secreţiei glandelor parietale de mucus protector şi al puterii de regenerare a epiteliului intestinal în urma agresiunii sucului gastric. Plambago zeylanica, Zingiber officinalis (ghimbirul), Piper nigrum (piperul negru), Carica papaya (cartoful dulce), Terminalia chebula, Andrographis paniculata, Emblica officinalis, Cyperus rotundus, sunt doar câteva din plantele care intră în compoziţia produsului Gascure.

     De mii de ani, aceste plante sunt utilizate în unele tulburări determinate de indigestie, pentru combaterea senzaţiei de greaţă, a vărsăturilor, a balonărilor, meteorismului abdominal şi a flatulenţei. Sunt de asemenea eficiente şi în unele tulburări dispeptice, pentru combaterea pirozisului (senzaţiilor de arsură) şi eructaţiilor.

     Zingiber officinalis (ghimbirul) este o plantă utilizată încă din antichitate în alimentaţia umană, fiind un condiment alimentar extrem de cunoscut, dar utilizată şi ca materie primă pentru unele băuturi, precum şi ca plantă medicinală. Sunt binecunoscute efectele sale antioxidante, carminative, antiemetice şi antiinflamatoare.

     Terminalia chebula are acţiuni şi efecte antivirale şi antibacteriene, laxative şi astringente.

     Emblica officinalis este o plantă bogată în proteine vegetale, aminoacizi, vitamine şi minerale. Conţine acid glutamic, alanină, vitamina C în cantitate de peste 100 de ori mai mare decât în mere. Are efecte antioxidante, antistres, antiacide, antimicrobiene şi hepatoprotectoare.

     Andographis peniculata este folosită ca plantă medicinală pentru efectele febrifug (combaterea febrei), tonic şi hepatoprotector.

     Datorită ingredientelor naturale pe care le conţin, produsele Gascure sirop şi Gascure tablete protejează mucoasa gastrică şi împiedică extinderea leziunilor ulceroase gastrice. Acţionează asupra mucoasei gastrice ca un balsam, neutralizând hiperaciditatea provocată de indigestie, abuz de alcool sau droguri, previne indigestia, greaţa, vărsăturile, balonarea şi flatulenţa, induce un apetit sănătos.

     Gascure sirop şi Gascure tablete acţionează complementar şi sinergic, de aceea se recomandă administrarea lor simultană.

     Puteţi achiziţiona produsele noastre în farmaciile şi plafarele din ţară. Pentru mai multe informaţii despre aceste produse vizitaţi site-ul nostru : www.ayurmed.ro sau sunaţi la : 021/3139481.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha