None

Machiajul semipermanent

    Cosmetica este la fel de veche ca şi omenirea însăşi. Oamenii au depus eforturi dintotdeauna să-şi schimbe înfăţişarea, să fie mai frumoşi.  

    Machiajul este, de milenii, o parte componentă constantă a autoprezentării umane, iar  în societatea  noastră este o parte componentă de la sine înţeleasă a ritualului cotidian de întreţinere.

    Prin tehnica tatuării a fost descoperită o lume nouă şi a fost urmată de machiajul semipermanent, surioara tatuajului,  în anii '80. Astăzi, datorită tehnicii şi cercetării moderne, surioara a crescut şi în cosmetică şi nu se mai poate face abstracţie de machiajul semipermanent.

    Un machiaj bine realizat este condiţionat de cunoştinţe de specialitate şi de o şcolarizare cu privire la visagism, dermatologie, igienă şi tehnică. Cu atât mai important este astăzi faptul că te laşi consultat cu privire la un tratament de machiaj semipermanent, pentru ca apoi să te adresezi cu încredere unor pigmentişti[e] bine instruiţi pentru a obţine rezultatele pe care ţi le doreşti.  

Ce este machiajul semipermanent  

    Prin “machiajul semipermanent” sunt folosite multe denumiri diverse. În general, prin acesta se înţelege introducerea în piele a unor pigmenţi de culoare [pigmentare].

    Deosebirea esenţială faţă de tatuaj este că, la machiajul semipermanent, modul de lucru este mult mai delicat, calitatea culorilor este deosebită şi adâncimea implantării mai redusă. Cu un machiaj semipermanent pot fi înlocuite liniile şi nuanţele fardării cotidiene şi pot fi realizate accentuări  pline de efect, care dau feţei o strălucire cu totul nouă, sau se poate ajunge la o evidenţiere absolut normală şi decentă a unei expresii absente.

    Pentru Dumneavoastră un machiaj semipermanent corespunzător înseamnă să vă simţiţi bine, să vă prezentaţi cum doriţi, de la discret până la dramatic intensiv.

    Caracteristica personală a feţei este subliniată, micile neregularităţi corectate, totuşi faţa rămânând unicat inconfundabil.

    La sistemul semipermanent, prin linii fine şi desene delicate de nuanţe poate fi perfecţionată frumuseţea individuală. Prin tehnici deosebite, poate fi desenat conturul buzelor, sunt posibile umplerea volumului buzelor, intensificarea genelor, ca şi machiajul de pleoape, intensificarea sprâncenelor sau redesenarea firelor de păr din sprâncene (acolo unde lipsesc), recrearea unei forme armonioase a sprâncenelor (în concordanţă cu simetria fiecărei feţe în parte).

    Machiajul semipermanent Goldeneye nu numai că arată bine, ci este şi absolut rezistent la ştergere  şi apă, hipoalergic şi mereu corespunzător fiecăruia.

 

          

Cine poate purta machiajul semipermanent.

    Metoda sistemului semipermanent este potrivită în mod perfect pentru toate persoanele cu lentile de contact şi pentru cei care poartă ochelari. Poate fi folosit fără probleme la persoanele care tind spre alergie şi nu pot suporta machiajul normal. Este ideal pentru sportive şi pentru cei care nu rezista la creioanele de machiaj, precum şi pentru bărbaţi  şi femei care nu au îndemânarea sau timpul pentru un machiaj cotidian perfect.

Cum se realizează un tratament profesional de machiaj semipermanent

    Pentru a obţine rezultatul final cel mai bun, întâi se realizează o consultaţie. Ideile dumneavoastră sunt prezentate în cadrul unei discuţii în şedinţa de consultaţie. Se iau  în consideraţie  idealul de frumuseţe şi specificul fetei dumneavoastră. După ce s-a stabilit scopul tratamentului se efectuează o anestezie la suprafaţă, cu ajutorul unei creme anestezice şi al unor injecţii, în felul acesta şi persoanele mai sensibile la procedura de pigmentare putând beneficia de un tratament cât mai plăcut posibil.

    Cu pigmentul de culoare cel mai potrivit cu cel natural, se trasează încă o dată forma perfectă şi apoi este armonizată  în oglindă. Tocmai această schiţă va fi apoi aplicată, în mod fidel, formei ei, în straturile superioare ale pielii, cu ajutorul unor aplicatoare sterile microfine de înalta tehnicitate. După câteva minute desenul complet realizat poate fi deja admirat în oglindă. Pielea este acoperită cu Goldeneye Pigment Fix Plast. Pentru îngrijirea după tratament, esteticianul vă va recomanda Pigment CareCreme pentru  pielea pigmentată.

    Termenul de control după 4-6 săptămâni este parte componentă a unei pigmentări profesionale. Această a doua şedinţă ajută ca rezultatul de culoare şi de formă să fie examinat  şi perfecţionat.  

Ce este specific la esteticienii sistemului semipermanent ?

    Toti esteticienii sistemului semipermanent au beneficiat de o instruire amplă din partea unor profesionişti cu experienţă. La instruire se pune un mare accent pe forma liniei de contur,  consultarea profesională a clienţilor şi, înainte de toate, pe utilizarea igienică şi corectă a culorilor şi aparatelor. Cunoştinţele de bază în dermatologie, cunoştinţele de specialitate în visagism, combinarea culorilor şi consultarea de tip îi evidenţiază pe esteticienii sistemului semipermanent Goldeneye.  

Cât timp rezistă un tratament  al sistemului semipermanent     

    Durata este  în jur de 2 ani, dar depinde şi de tipul de piele, de expunerile protejate sau neprotejate la radiaţiile UV. În această perioadă, desenul permanent pierde din intensitatea culorii. Dumneavoastră aveţi însă oricând posibilitatea de a vă reîmprospăta machiajul semipermanent sau, după dispariţia totală, de a vi-l realiza din nou.  

Doare un tratament de machiaj semipermanent?  

    Fiecare om reacţionează diferit la vibraţiile care se simt. În aparatul de desenat Goldeneye Eyeliner sunt introduse  cele mai subţiri ace, cu un cap şlefuit special, aşa că în cele mai multe cazuri se simte o uşoară furnicătură sau apăsare.  În afară de aceasta, perioada propriu-zisă de pigmentare prin tehnica aparatelor moderne este foarte scurtă.

    Acestea fac tratamentul mult mai plăcut.

Ce culori sunt folosite?

    Culorile Goldeneye Pigment sunt produse numai din materii prime înregistrate şi permise. Culorile noastre sunt de o calitate deosebită şi sunt incluse într-un sistem de culori, pentru a asigura, la cel mai înalt nivel, un machiaj semipermanent sigur şi potrivit tipului. Există o varietate foarte mare de culori, astfel încât, datorită experienţei esteticianului, precum şi  pregătirii speciale, se realizează culori naturale .  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha