None

Oyama agaricus-studii de caz

În cadrul emisiunii Supravieţuitorii, realizată de Irina Reisler la postul Romantica, au fost urmărite cazurile unor pacienţi care au dorit să folosească suplimentul Oyama Agaricus-Bio Active MC, ca adjuvant în tratamentele clasice pe care le urmau. Săptămânal, o echipă de medici a testat starea de sănătate a pacienţilor respectivi şi a urmărit evoluţia fiecărui organ în parte, cu ajutorul biorezonanţei. Periodic, pacienţii si-au făcut şi analize de sânge, care au indicat o îmbunătăţire vizibilă a stării de sănătate, în timpul şi după administrarea suplimentului Bio Active MC.

Traian Simindon, 66 de ani, rinichiul stâng atrofiat, aproape nefuncţional, fără şanse de vindecare, cu tratament clasic. Înainte de a începe tratamentul cu Oyama Agaricus, Traian si-a făcut o ecografie şi analize ale sângelui. După 10 zile de tratament, a repetat aceleaşi investigaţii.

Schimbarea a fost uimitoare, atât pentru Traian, cât şi pentru medicii care îl îngrijesc de mulţi ani ! După 10 zile de tratament cu Oyama Agaricus-Bio Active MC, rinichiul atrofiat s-a mărit în dimensiune cu 1 cm şi a început să-şi reia funcţiile normale.

Repetarea analizelor de sânge a confirmat că starea sănătăţii lui s-a îmbunătăţit considerabil. Creatinina i-a scăzut de la 1,9 la 1,2, steatoza hepatică gradul III a coborât la gradul I, colesterolul i-a scăzut de la 220 la 180, totul în doar 10 zile, luând cantitatea de supliment potrivită pentru înălţimea şi greutatea sa.

Camelia Şerban, 40 de ani, accident cerebral vascular, cu pareză pe partea stângă. Instalarea menopauzei a fost un alt efect al accidentului cerebral vascular. După numai 7 zile de tratament cu Oyama Agaricus-Bio Active MC, starea de sănătate a Cameliei s-a îmbunătăţit considerabil, aşa cum arată studiile comparative, făcute pe baza investigaţiilor cu biorezonanţa (vezi foto):

a) Starea tiroidei s-a îmbunătăţit cu aproape 30%.

b) Starea inimii s-a îmbunătăţit cu 50%.

c) Starea ficatului s-a îmbunătăţit cu aproape 70%.

d) Tranzitul intestinal s-a îmbunătăţit cu aproape 30%.

e) Imunitatea a crescut cu 60 %.

După 3 luni de tratament cu Oyama Agaricus, ciclul menstrual a revenit, deşi medicii care au îngrijit-o pe Camelia considerau menopauza instalată definitiv.

CONCLUZII:

Specialiştii care au urmărit cazurile prezentate mai sus spun că Bio Active MC este un supliment nutritiv care îmbunătăţeşte starea întregului organism, având capacitatea de a detecta şi remedia rapid funcţiile deficitare. El funcţionează ca un bun adjuvant în tratarea cancerului, a diabetului, hiper şi hipotensiunii arteriale, a bolilor nervoase sau a celor dermatologice. Agaricus Blazei Murill, Ciuperca lui Dumnezeu, este un supliment nutritiv care a făcut, face şi va face minuni pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre suplimentul Bio Active și despre administrarea lui o putetți contacta pe dna Danilea Inescu-Cismaru la: 0723/933017

EURO JAPAN TRADING

E-Mail:office@ejtrading.eu

Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


DRAGOMIR DOINA

Ma intereseaza cat costa o cutie si ptr cat timp ajunge tratamentul in cazul steatozei hepatice.Multumesc!

Oct. 3, 2012, 7:24 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha