None

Cum ne îmbolnăvim

     Starea de normalitate a oamenilor este sănătatea. Ne năştem  dotaţi de natură cu tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sănătoşi până la vârsta de 100 ani. Sănătatea este şi dorinţa cea mai fierbinte a fiecărui om - urarea cea mai frecventă în toate limbile este “Sănătate!”.

     Există multe definiţii ale stării de sănătate, dar o considerăm ca fiind cea mai corectă pe cea care defineşte sănătatea ca un echilibru perfect în care se găseşte organismul cu mediul înconjurător, o stare de armonie. Acest echilibru se manifestă la nivel energetic, celular, organic.

     Totuşi ne îmbolnăvim în lumea modernă şi, deşi bugetele alocate sănătăţii sunt tot mai mari, oamenii sunt tot mai bolnavi. Aceasta, deoarece organismul uman este agresat de o serie de factori: poluare, stres, hrănire deficitară, contaminare microbiologică, variaţii mari de temperatură, efecte secundare ale medicamentelor chimice.

     S-ar părea că suntem condamnaţi să ne îmbolnăvim. Dar există o speranţă: Medicina integrată Sciencemed. Cercetările de ultimă oră au evidenţiat că prima dată apare un dezechilibru energetic, care duce la dezechilibru la nivel celular, iar momentul declanşării bolii aşa cum o percepem noi, în plan fizic, se manifestă prin simptome la nivel organic.

     Medicina integrată Sciencemed este singura metodă medicală prin care se poate detecta dezechilibrul la nivel energetic (biorezonanţa) sau la nivel celular (electrosomatografia) şi se poate interveni eficient pentru restabilirea echilibrului şi recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanşarea bolii în plan fizic. Aceasta înseamnă că putem preveni apariţia bolilor.

     Dar, chiar dacă suntem bolnavi, medicina integrată Sciencemed reuşeşte marea unificare a metodelor medicale, preluând ce este mai bun de la cele mai performante: homeopatie, biorezonanţă, electrosomatografie, fitoterapie, gemoterapie, fără a neglija medicina alopată. În acest fel, medicina integrată Sciencemed poate diagnostica precis bolile şi poate stabili un tratament personalizat pentru fiecare pacient, Mai mult, poate verifica eficienţa tratamentului chiar în momentul prescripţiei. Boala este o tulburare a armoniei  energetice a organismului. Indiferent de modul ei de manifestare, boala afectează întregul corp, acţionând în principal la nivelul cel mai subtil şi mai fragil al fiinţei umane, structurile energetice.

     Medicina integrată Sciencemed nu numai că vindecă boala, dar vindecă şi o latură esenţială a fiecăruia dintre noi, forţa noastră vitală, dinamismul nostru. Bolnavii îşi recapătă vitalitatea şi forţa interioară la niveluri pe care nu le-au mai avut demult, unii chiar niciodată.

     Aceasta forţă “vie” cuprinde toate aspectele fizice, mentale şi emoţionale ale omului şi se află în strânsă legătură cu spiritul. Energia vitală este cea care face diferenţa între materia vie şi cea moartă şi care  devine slăbită în timp prin acţiunea combinată a  tratamentelor chimice, a alimentaţiei de sinteză, a obiceiurilor de viaţă incorecte şi a poluării. Dar, influenţe mari asupra individului au permanent gândurile negative, emoţiile, care pot afecta starea de bine şi viaţa.

     Această forţă vitală ar trebui să fie mereu în armonie cu mediul şi să rămână capabilă să echilibreze organismul în timpul tuturor crizelor şi provocărilor.

     De aceea, în cazul şocurilor de orice fel, al traumelor sau rănilor suferite la un moment dat de o persoană, forţa vitală face tot ce este necesar pentru a compensa starea de epuizare a anergiei individului şi se canalizează spre protejarea celor mai importante organe .Restul organismului trece într-o stare de “amorţeală”, de încetinire a funcţiilor.

     Dacă şocul sau evenimentul respectiv sunt foarte puternice, ar putea să apară chiar distrugeri ale sistemului nervos şi energia să fie total blocată spre organele vitale. Tocmai acest principiu este subliniat de doctorul  Hahnemann, fondatorul homeopatiei, care a înţeles modul în care forţa vitală se apără de aceste şocuri şi a folosit acest principiu ca modalitate terapeutică.

     Întreaga noastră lume este energie aflată în diverse stări de existenţă, mai condensate sau mai rarefiate. De exemplu, la om, sângele este o formă condensată de energie, dar mai puţin condensată decât organele interne, iar acestea sunt mai puţin condensate decât  oasele. În natură, aerul, norii sunt mai puţin condensaţi decât apa, dar aceasta este mai puţin condensată decât pământul şi pietrele.

     Energia circulă prin Univers, între diferitele ei forme de exprimare. Ea susţine viaţa omului şi a celorlalte fiinţe. Întregul corp al omului conţine puncte prin care intră energia, puncte prin care iese, iar  legătura dintre aceste puncte se realizează prin  meridianele energetice, prin care energia circulă la nivelul corpului.

     Aşa cum afirma Einstein,, ne naştem din energie, iar omul este cea mai complexă formă de energie cunoscută.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha