None

Sindromul Anxios poate fi tratat prin metoda Medicinei Integrate Sciencemed

                                  -  caz clinic -     

     În urmă cu aproximativ 5 luni s-a prezentat în cadrul clinicii noastre o pacientă diagnosticată, în 2010, cu Sindrom Anxios, pentru care a fost tratată psihiatric, dar fără rezultate notabile. Acuzele la prezentare au fost: agitaţie, nelinişte, frică, scăderea capacităţii de concentrare şi comunicare, oboseală, incapacitate de adaptare la stresul cotidian şi insomnie. Aceste simptome psihice erau însoţite în plan fizic de precordialgii (dureri în zona inimii), palpitaţii şi uneori cefalee.

     Electrosomatograma interstiţială ne-a arătat o creştere a excitabilităţii neuronale la nivel cerebral şi o scădere a neuromediatorilor dopamină şi acetilcolină la nivelul spaţiului interstiţial cerebral, scăderea contractilităţii musculare cardiace şi scăderea presiunii şi a vâscozităţii sângelui în aortă, vena cavă superioară şi inferioară, inflamaţie interstiţială cronică la nivelul tiroidei, plămânilor, ficatului, stomacului, pancreasului, colonului transvers şi un proces degenerativ cu evoluţie către artroză la nivelul coloanei vertebrale.

     Biorezonanţa Paul Schmidt a identificat blocajele energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură şi principalelor organe şi sisteme: creier, sistem endocrin, organe genitale, sistem osteoarticular, aparat digestiv, aparat urogenital,  sistem nervos autonom şi aparat cardiovascular.

     Prin intermediul anamnezei homeopate am stabilit remediul homeopat cel mai indicat în tratament, ţinând cont de tipul sensibil şi constituţional al pacientei. Tratamentul indicat de noi a constat în şedinţe de armonizare energetică – 2 pe săptămână, tablete impregnate informaţional cu frecvenţele proprii blocate, care au fost identificate prin testarea cu aparatul de Biorezonanţă Paul Schmidt, şi remedii homeopate.  

     După 3 luni şi jumătate de tratament, starea generală a pacientei este foarte bună, se odihneşte foarte bine în cursul nopţii, se poate concentra, este mult mai liniştită, poate munci şi în condiţii de stres, iar durerile de cap, palpitaţiile şi durerile precordiale sunt foarte rare.

      Rezultatele tratamentului integrat aplicat de noi, atât la nivelul corpului fizic cât şi la nivelul corpului energetic, au permis reducerea la jumătate a dozelor de medicamente alopate.

     Medicina Integrată Sciencemed ia în calcul organismul uman ca un tot, alcătuit din corp fizic şi corp energetic. Boala începe la nivelul corpului energetic. Dezechilibrul energetic determină modificări de funcţie celulară, care, dacă nu sunt corectate, conduc în timp către boala organică. Aceasta se manifestă în plan fizic prin semne şi simptome, iar în plan energetic, prin oboseală, pe care pacienţii o descriu în mod frecvent ca „lipsă de energie”.

     Tratamentul este integrat şi adaptat la pacient, nu la boală. Ţinem cont de semne, de simptome, de tipul sensibil şi constituţional, de gândurile şi emoţiile pacientului, de analizele clinice şi paraclinice efectuate până în momentul prezentării. Prin Biorezonanţa Paul Schmidt pot fi testate atât medicamentele alopate cât şi remediile homeopate, gemoterapice şi fitoterapice pe care le recomandăm în terapie, permiţând astfel stabilirea unui tratament personalizat. Aceste remedii, care armonizează biocâmpurile dizarmonice, acţionează în sensul vindecării organismului, sunt lipsite de efecte secundare şi permit, după un timp, reducerea dozelor de medicamente alopate, care au efecte secundare negative asupra organismului.  

Comentarii


VISAN ADRIANA

buna seara.as vrea sa stiu unde aveti clinica si eu am probleme.am atac de panica unde va gasesc?multumesc

Nov. 6, 2011, 11:35 p.m.
2
0

ioana

In primul rand ,buna ziua..si eu as dori sa iau legatura cu dumneavoastra...datorita problemelor de santate,am fost trimisa la psihiatrie,mi-au dat medicamente...dar tot nu ma simt foarte bine,am 25 de ani...va multumesc....

Sept. 4, 2012, 12:24 p.m.
1
1

Moraru maria lili

Buna ziua numele meu este lili si as vrea sa i_am legatura ku dvs,sufar de sindrom anxios in prezent i_au tratament de la psihiatrie si anume Stimuloton dar de keva timp imi este si mai rau ameteli,oboseala,somnolenta,stare generala de rau numai stiu ke sa ma fak va rog sa imi spuneti unde va pot gasi sau contacta.va multumesk

Aug. 15, 2013, 2:01 p.m.
3
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha