None

Medicina Integrată Sciencemed tratează bolile neurologice

     Sistemul Nervos Autonom coordonează activitatea tuturor organelor şi sistemelor la nivelul corpului fizic. Este centrul de comandă de al cărui echilibru depinde inclusiv funcţia motorie a organismului nostru. Afecţiunile neurologice precum parezele, paresteziile, tremorul membrelor superioare sau inferioare, dezechilibrul la mers, pierderea temporară a memoriei (amnezia), tulburările de vorbire, durerile de cap, ţiuiturile în urechi ( tinitusul ), durerile de cap, convulsiile în cadrul unor boli precum Epilepsia, Scleroza multiplă,

     Accidentele Vasculare Cerebrale, devin tot mai greu de tratat doar cu ajutorul medicinei alopate. Se administrează medicamente zilnic, se cresc dozele şi totuşi nu se observă efectele. Explicaţia constă în faptul că medicaţia alopată acţionează doar la nivelul corpului fizic. Sistemul nervos autonom şi Creierul depind ca funcţionare de echilibrul corpului energetic. La fel ca orice organ şi sistem din corpul nostru, sistemul nervos comunică cu corpul energetic pe mai multe frecvenţe. Dacă biocâmpurile generate de aceste frecvenţe sunt blocate, apar dezechilibre energetice, care determină perturbări ale funcţiei celulare neuronale, conducând apoi la afecţiuni neurologice. Un tratament corect şi complet presupune reechilibrarea corpului energetic.

      În clinica noastră s-a prezentat o pacientă în vârstă de 59 de ani pentru oboseală, stare depresivă, cefalee frontală, dureri cervicale, parestezii ale membrelor inferioare şi pareză la nivelul membrului inferior drept, toate acestea asociate cu o dificultate marcată la mers. În antecedentele personale, prezentă Hipertensiune Arterială de aproximativ 20 de ani, Accident Vascular Cerebral în urmă cu 5 ani, Obezitate gradul 1, Dislipidemie mixtă şi Steatoză Hepatică.

     Consultaţia completă în cadrul Clinicii Sciencemed a identificat dezechilibrele energetice şi gradul acestora la nivelul tuturor organelor şi sistemelor din corp cu ajutorul aparatului de biorezonanaţă Paul Schmidt, perturbările funcţiilor celulare cu ajutorul Electrosomatografiei Interstiţiale, tipul sensibil şi constituţional al pacientei în cadrul anamnezei homeopate. Astfel, am reuşit să stabilim un tratament personalizat, adaptat pacientei, întrucât toate remediile gemoterapice, fitoterapice şi homeopate pe care le-am administrat au fost testate cu aparatul de biorezonanţă. Remediile alese au fost cele care au echilibrat biocâmpurile dizarmonice ale pacientei, transformându-le în biocâmpuri armonice.

     Terapia a constat în 2 şedinţe de armonizare energetică pe săptămână, remedii homeopate, gemoterapice şi fitoterapice adaptate pacientei. După 3 luni de tratament am redus dozele şi numărul medicamentelor alopate, deoarece starea generală s-a îmbunătăţit foarte mult, ameliorări semnificative obţinându-se atât fizic cât şi psihic. Au dispărut starea de oboseală şi depresia, s-au redus foarte mult episoadele cefalalgice atât ca frecvenţă cât şi ca intensitate (de la crize dureroase zilnice, la 2 pe lună şi mult mai uşoare), nu mai prezintă parestezii la nivelul membrelor inferioare, iar funcţia motorie a membrelor inferioare s-a ameliorat foarte mult, crescând gradul de stabilitate şi mobilitate la nivelul membrului inferior drept.

     Calea spre vindecare presupune tratamentul corpului ca un tot, atât la nivel fizic cât şi, mai ales, la nivel energetic. Presupune să ţinem cont de sfera mentală şi emoţională a pacientului, de tipul lui sensibil şi constituţional, pentru a  stabili un tratament personalizat, adaptat pacientului, nu bolii. Nu se pot face progrese în tratamentul bolii, fără a trata pacientul.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha