None

MY TEEN SKIN – iniţiativă educativă LA ROCHE-POSAY pentru tinerii din mediul online

     În perioada septembrie-noiembrie 2011, La Roche-Posay România lansează campania online MY TEEN SKIN, care urmăreşte informarea adolescenţilor privind îngrijirea corectă a tenului tânăr. Pe pagina online facebook.com/larocheposayromania, tinerii sunt aşteptaţi să afle informaţii utile despre un ten sănătos, să dezbată problemele arzătoare ale adolescenţei şi sunt invitaţi să testeze produsele La Roche-Posay, totul într-o manieră deschisă şi interactivă.

     MY TEEN SKIN

     Construită pe trei piloni – INFORMARE, INTERACTIVITATE şi TESTARE -, campania „MY TEEN SKIN” îşi propune un program 3 în 1 de îndrumare a cititorilor spre un ritual corect de îngrijire a tenului. Pagina AFLA aduce în prim plan gama de produse antiacnee Effaclar, în 2011 alegerea numărul 1 a medicilor dermatologi din România pentru tenul acneic*. Pagina DISCUTĂ este dedicată dezbaterilor interactive dintre tineri, iar pagina TESTEAZĂ este dedicată tuturor adolescenţilor care doresc să beneficieze de un Kit EFFACLAR chiar la ei acasă.  

     Acneea – o problemă de actualitate în rândul tinerilor de azi

     Tot mai răspândită la nivel european, acneea este o afecţiune care atinge anual peste 76%** dintre adolescenţii cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani.  

     Pentru a susţine campania “MY TEEN SKIN”, La Roche-Posay propune o abordare a tenului cu tendinţe acneice în 3 paşi concreţi:  

  •  Curăţare
  •  Îngrijire
  •  Corectare

     Astfel, în această toamna, La Roche-Posay lansează pe piaţă un pachet special dedicat tinerilor, disponibil numai în farmacii – soluţia completă de curăţare şi îngrijire a tenului cu tendinţă acneică – format din:

  • Effaclar Gel -  pentru igiena zilnică curăţă pielea în profunzime lăsând un ten proaspăt şi curat;
  • Effaclar DUO - pentru îngrijirea tenului, un produs  2 în 1 (cu acţiune asupra ambelor tipuri de imperfecţiuni) creat special pentru nevoile şi dorinţele adolescenţilor. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, Effaclar DUO elimină coşurile şi punctele negre, diminuând în acelaşi timp secreţia de sebum şi oferind hidratare de durată pielii.

     Conform ultimului studiu al Laboratoarelor La Roche-Posay, peste 95%*** dintre adolescenţii cu acnee juvenilă cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani au fost mulţumiţi de rezultatele Effaclar DUO.

     Pentru mai multe informaţii, vă invitam să accesaţi www.facebook.com/larocheposayromania.  

     Despre La Roche-Posay:

     De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi la nivel internaţional pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay. Peste 25000 de medici din întreaga lume recomandă zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile.

*Dintre produsele dermato-cosmetice, studiu CEGEDIM, Iulie-August 2011

**Studiu cantitativ îndeplinit cu ajutorul a 118 dermatologi, iunie 2007, Franţa.

***Studiu realizat pe 40 pacienţi cu vârstele cuprinse între 13 şi 31 ani cu acnee uşoară şi moderată. Utilizare de peste 3 luni-2 aplicări pe zi (dimineaţa şi seara).Toleranţă evaluată de medicul dermatolog.

Sursa: DECI SE POATE

Comentarii


Ioana

Buna ziua. Da, intr-adevar, sunt foarte bune pentru tenurile acneice. Le recomand cu toata increderea. Fetita mea foloseste produse La Roche-Posay, iar rezultatele n-au intarziat sa se vada.

Oct. 25, 2011, 5:36 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha