None

Artrisalm-un remediu azurvedic de nadejde pentru reumatici

Artrisalm este un remediu natural obţinut din factorii bioactivi extraşi pe cale nedistructivă din plante medicinale aparţinând florei medicinale a Indiei, şi care constituie o componentă importantă antireumatică a Programului Multidirecţional “Star” , care a introdus în fitoiatria din România preparate 100% naturale, de origine indiană, eficiente atât preventiv, cât şi curativ, într-un mare număr de suferinţe produse de diverse boli.

Bolile reumatice constituie un adevărat complex de entităţi nosologice care au determinat geneza unei specialităţi medicale, reumatologia. În pofida acestei diversităţi, patologia reumatismală are ca numitor comun două simptome care constituie şi principala sursă de suferinţe pentru bolnavul reumatic: fenomenele inflamatoare ale sistemului locomotor şi, în conjuncţie cu acestea, fenomenele dureroase (algezice). Aceste suferinţe sunt favorizate de infecţiile cronice faringo-amigdaliene, odontale, colonice (ale intestinului gros) etc., care determină reumatismul de focar infecţios, dar şi de factori ecologici (locuinţe insalubre igrasioase, munca în frig şi umiditate etc.), de susceptibilitatea deosebită a unor persoane faţă de “agresiunile” unor condiţii climatice caracterizate printr-o umiditate şi temperaturi scăzute de lungă durată. Un factor favorizant al suferinţei reumatice este şi senescenţa (înaintarea în vârstă) care determină, pe lângă alte uzuri, şi uzura sistemului locomotor, îndeosebi artroze şi spondiloză, în condiţii în care acestea se complică şi cu procese inflamatoare, artrite reumatice şi spondilite. În formele lor agravate invalidante - poliartrita cronică evolutivă, spondilita anchilozantă (maladia Bechterev), coxartrozele agravate - bolile reumatismale devin şi o problemă socială, o preocupantă problemă psihologică.

Programul “Star” antireumatic dispune de o gamă de remedii dintre care vă prezentăm, în acest număr, remediul Artrisalm . Principalii factori antiinflamatori şi antidureroşi din acest remediu sunt: acidul boswellic obţinut din planta Boswellia serrata şi curcumina şi alţi derivaţi ai săi ce provin din specia indiană Curcuma longa , specie larg răspândită în India.

Artrisalm , conţine molecule bioactive din alte şase specii de plante din patrimoniul botanic medical al Indiei, ce exercită şi alte efecte medicinale, cum ar fi:

· Efect reconfortant, tonifiant în combaterea efectelor stresului psihic şi/sau fizic, al unor diverse suprasolicitări, exprimate prin stări generale de disconfort, diferite nevroze reactive, surmenaj, dezadaptare.

· Efect benefic în colite cronice dureroase, spastice şi în Boala Crohn.

· Efect antitoxic, hepato-protector, efect antiemetic; acţiune antihelmintică (împotriva viermilor intestinali).

· Efecte imunostimulatoare, antihistaminice şi antialergice.

· Efecte stimulatoare ale libidoului.

Aceste acţiuni medicinale adiacente sunt promovate de concepţia sofiatrică ayurvedică holistă a Programului “Star” care, considerând organismul ca un tot unitar (“holos” = întreg), preconizează şi tratamente care favorizează în ansamblul său “starea de sănătate” a organismului.

De reţinut: în ceea ce priveşte efectul antireumatic al Artrisalmului , el se bazează îndeosebi pe importantele calităţi ale extractului obţinut de la planta deosebit de valoroasă din compoziţia acestuia - Boswellia serrata :

- Eficacitate şi în tratamentul antireumatic al unor pacienţi care nu au răspuns la tratamentele antireumatice convenţionale - 260 de pacienţi cuprinşi în 11 programe de cercetare în Germania.

- Nu a indus nici unul dintre efectele secundare adverse produse de antiinflamatoare şi nu a determinat deteriorarea cartilagiilor articulare sau a colagenului.

- Efect bun asupra redoarei (rigidităţii) matinale a pacienţilor suferinzi de poliartrită cronică evolutivă.

- Eficace şi în reumatismul abarticular.

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Star International Med www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


ENESCU MARIN

Va rog , daca se gaseste prodosul Artrisalm 100 comprimate la Mazazinul propriu si cat costa ?. Va multumesc.

Oct. 20, 2013, 12:43 p.m.
0
0

Saptamana Medicala Administrator

Artrisalm cu 100 tablete costa 36 lei in magazinul propriu, situat in bd. Carol nr. 46.

Oct. 22, 2013, 10:28 a.m.
0
0

mihai

daca onorati comenzi si in tara la domiciliu cu acelasi pret din magazin?

Dec. 22, 2013, 1:58 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha