None

Natura ne ajuta in prevenirea nevrozelor

Nevrozele sint tulburari provocate, in special, de stres. Acumularea si mentinerea de durata a emotiilor negative poate suprasolicita sistemul nervos incit acesta cedeaza. Ceaiurile companiei Hofigal utilizate in asemenea tipuri de afectiuni sunt realizate exclusiv din plante medicinale si aromatice atent cultivate si sunt 100% naturale.O schema de tratament cu produse naturale in cazul acestui tip de afectiune cuprinde :ceai de paducel,sunatoare,tei ,musetel,valeriana (capsule),passiflora(capsule),Coenzima Q10 in ulei de catina,Ulei de peste omega 3(capsule),L-carnitin,Ulei de catina(capsule).

-Ceai de paducel - conţine pulbere din frunze şi flori de păducel şi este utilizat ca adjuvant fitoterapeutic pentru proprietăţile cardiotonice, de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine la nivelul arterelor coronare, de înlăturare a tulburărilor coronariene subiective având ca rezultat reglarea şi normalizarea activităţii inimii.

-Ceai de sunatoare- conţine pulbere obţinută din partea aeriană înflorită de sunătoare şi este utilizat în alimentaţie ca supliment nutritiv, având proprietăţi de protejare a celulei hepatice, acţiune coleretic - colagogă, antispastică, antiseptică, astringentă, antidiareică, cicatrizantă.

-Ceai de tei - conţine pulbere din flori de tei şi este utilizat ca supliment alimentar pentru conţinutul bogat în flavonozide ce derivă de la quercetol şi kaemferol, mucilagii, taninuri galice şi catehice (acid protocatehic şi elagic) etc. având acţiune calmantă, expectorantă, sedativă, emolientă, spasmolitică, diuretică, uşor antiinflamatoare, antipiretică, diaforetică.

-Ceai de musetel - conţine pulbere din capitulele florale de muşeţel şi este utilizat cu bune rezultate ca adjuvant pentru revigorarea organismului după infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, în inflamaţii buco-faringiene, stări inflamatorii, acute sau cronice a mucoasei gastrice şi urinare, în tulburări dispeptice , menstre dureroase, afecţiuni ale pielii.

-Valeriana( capsule)- conţine pulbere din rădăcină de valeriană .Este destinata suplimentării dietei prin asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar şi adecvat regimului alimentar în principal pentru proprietăţile şi acţiunea sedativă în stări de hiperexcitabilitate nervoasă şi anxietate.

-Passiflora( capsule )- conţine pulbere de passiflora .Este un supliment alimentar cu proprietăţi sedative.Unele studii arată că spre deosebire de substanţele de sinteză cu acţiune sedativă, Passiflora favorizează inducerea unui somn normal, odihnitor iar la trezire nu se constată o stare de somnolenţă .

-Coenzima Q10 forte si forte plus( capsule)- contine coenzima Q10, ulei de cătină (Hippophae oleum), lecitină Este un produs destinat suplimentării dietei cu efecte benefice datorate proprietăţilor antioxidante; efect de încetinire a procesului de îmbătrânire al organismului; de creştere a contractilităţii miocardului şi a muşchilor striaţi; antiaritmică; de creştere a rezistenţei la efort.

-Ulei de catina(capsule)- conţine din fructe de cătină (Hippophae oleum) ale cărui principii active sunt extrase printr-un procedeu original şi constituie un concentrat natural alimentar si lecitină .Este un tonifiant general, antianemic, vitaminizant; imunostimulator.

-Ulei de peste Omega3 si Omega 6 - conţine ulei din peşte de sardină şi cod, cu un conţinut ridicat de acizi graşi esenţiali (Omega-3: EPA - acid eicosapenta-noic, DHA - acid ocosahexanoic). Este un supliment alimentar uşor resorbabil, cu un conţinut bogat în acizi graşi esenţiali şi vitamine.

-Lcarnitin complex -conţine L-Carnitin (sub formă de tartrat) ; Coenzima Q10 ; ulei de cătină ; extract de zmeur ; extract uscat de cătină .Este un supliment alimentar cu compoziţie complexă care combină în mod armonios proprietăţile de activare metabolică şi stimulare energetică ale L-Carnitinei şi CoQ10 cu aportul de vitamine, flavonoizi şi microelemente prezente în extractele de cătină, şi zmeur . Natura ca de obicei are raspuns la toate .

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha