30
None

Boli infecţioase – protecţie prin mucoasa bucală!!!!


În această perioadă, boli infectioase, în creșe, grădinițe și școli sunt la ordinea zilei. Circulă virusurile gripale A și B, virusul varicelo-zosterian (varicela), virusul rujeolic sau cel rubeolic care determină îmbolnăviri cu febră înaltă, erupţii cutanate, stare generală proastă.

Varicela (sau vărsatul de vânt)
Este cauzată de virusul varicelo-zosterian și se caracterizează prin apariția de vezicule roșii, mâncărimi și erupții cutanate pe întregul corp și se transmite prin contactul cu o persoană infectată. Varicela este de obicei o boală ușoară și se poate trata cu medicamente antivirale și alte tratamente simptomatice.

Rujeola (sau pojarul)
Este cauzată de virusul rujeolic și se caracterizează prin febră, tuse, secreție nazală și erupții cutanate în formă de pete. Aceasta este o boală extrem de contagioasă și se transmite prin aer, prin tuse sau strănutul unei persoane infectate. Rujeola poate fi periculoasă și poate duce la complicații grave, cum ar fi pneumonia sau encefalita, deci este important să se prevină prin vaccinare.

Rubeola (sau pojarul german)
Este o boală cauzată de virusul rubeolic și se caracterizează prin febră, tuse, secreție nazală și erupții cutanate cu pete de culoare roșie deschisă. Aceasta este o boală contagioasă și se transmite prin contactul cu saliva sau secrețiile respiratorii ale unei persoane infectate. Rubeola poate fi evitată prin vaccinare.

Scurtează durata bolii cub 3 zile!
Și dacă v-ați vaccinat copiii și dacă nu, un ajutor al sistemului imunitar prin puterea plantelor este neprețuit!
Spre deosebire de alte imunostimulante, ce conțin un singur extract de plantă, în ESBERITOX®N Tablete acționează trei plante medicinale tuia, echinaceea si baptisia. Dovedite de medicina germană ca eficiente și active pe sistemul imunitar. Astfel virusurile sunt combătute mai repede și mai eficient şi s-a dovedit clinic că durata simptomelor se reduce cu 3 zile, iar durata bolii se scurtează.
Iar pentru protecţia antivirală, SPRAY ANTIVIRAL de la 3FPlantamed este antiinflamator și calmează durerea, inhibă multiplicarea virală chiar la poarta de intrare în organism, iar copiii se pot alimenta.
Sprayul Antiviral conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar(quercetină) și rădăcină de lemn dulce (glicirizină) care calmează iritația mucoasei bucale și ajută la regenerarea acesteia.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha