30
None

DESCOPERĂ DE CE ECLIPSE MICROPEN ESTE ECHIPAMENTUL MINUNE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Tratamentele de rejuvenare prin micro-injectare continuă să fie extrem de popular în rândul clienților și al profesioniștilor în îngrijirea tenului, motiv pentru care procedura cu Eclipse Micropen reușește să primească o atenție deosebită de la mass media internatională.

Un articol apărut în paginile cunoscutei reviste Vogue, chiar în primăvara anului 2016, subliniază posibilitatea de înlocuire a tratamentelor laser cu micro-injectări. Revista analizează modul în care aceasta procedura a avansat și a crescut în popularitate de-a lungul anilor.

Existentă încă din anii ’80, procedura și tehnologia s-a îmbunătățit considerabil, devenind mult mai ușor și rapid de efectuat.

În 2016, Eclipse Micropen primește în cadrul “ The Aesthetic Industry Awards” trofeul pentru “Cel mai bun dispozitiv de Micro-injectare”.

Care este principiul de funcționare al lui Eclipse MICROPEN?

Micropen Eclipse este tehnologie futuristă care acționează în același timp în trei direcții diferite ceea ce îl face un tratament cu efecte spectaculoase.

Micropen Eclipse acționează prin percuția pe tegument a unui capăt cu 12 ace de aur de unică folosință  fiind singura terapie de regenerare celulară. Practic are loc convertirea celulelor stem în noi fibroblaste ce vor produce colagen, elastină și acid hialuronic în cantități mari. În același timp acționăm și la nivelul fibroblastelor îmbătrânite, stimulându-le să sintetizeze mai multe proteine specifice pielii.În urma percuției acelor pe tegument se vor forma o multitudine de microcanaliculi. Le vom folosi ca porți de intrare a substanțelor active în celule, aducând un plus de nutrienți țesutului.

Cum se efectueazăun tratament cu Eclipse MICROPEN?

Protocolul de lucru cu Micropen Eclipse este unul facil, dar care impune folosirea unor manevre specifice.

Terapia se demarează cu demachierea profesională unde se utilizează loțiune demachiantă specifică fiecărui tip de ten și tonic. Se continuă cu dezinfectarea tegumentului, unde asistentul terapeut va utiliza o soluție dezinfectantă specială pentru tegumente și mucoase.

După ce tenul este perfect curățat și dezinfectat, se împarte fața în segmente de dimensiuni medii, se aplică serul activ cu acid hialuronic și se începe tratamentul propriu-zis cu Micropen Eclipse, prin manevre specifice ale dispozitivului. Echipamentul permite ca pe toata durata tratamentului să se modifice parametrii setați initial, viteza de percuție și adâncimea de penetrare a acelor. Terapia se poate finaliza cu proceduri de calmare: oxigen hiperbaric, criocool sau măști calmante.

Cât de repede se pot vedea rezultatele tratamentului?

Primele efecte apar imediat  dupa calmarea pielii, acestea fiind maxime  la 2-3 săptămâni.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu Eclipse MICROPEN?

Zonele ce pot fi tratate cu Micropen Eclipse sunt multiple: față, gât, decolteu, mâini, coate, genunchi, cicatrici, vergeturi etc.

www.rowe.ro

Comentarii


Danila

Doresc să știu prețul la microen

Feb. 22, 2021, 6:11 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha