11
None

Legenda apei vii

Cum ați descoperit miracolele apei vii și ce proprietăți are ea mai exact?
Inițial, apa cu conținut scăzut de deuterium, generatoare de efecte biologice de întârziere a îmbătrânirii umane, a fost descoperită atunci când s-au studiat obiceiurile populațiilor longevive din Iacutia și Abkhazia. Aceste două populații, despărțite în spațiu de peste 5.000 km, aveau în comun, ca stil de viață și obiceiuri alimentare, doar băutul de apă rezultată din topirea ghețarilor, apă care s-a dovedit că avea un conținut redus de deuterium (deuteriumul este un izotop natural al hidrogenului, de care se diferențiază prin masa sa atomică dublă dar mai ales prin efecte biologice deosebite). În studiile asupra apei de gheţar, cu un conţinut redus în deuterium, efectele biologice au fost atât de importante încât au fost considerate ca reprezentând o descoperire de importanţă capitală, care a justificat declanşarea unei competiţii fantastice de cercetare, pentru  obţinerea în laborator şi pe scară industrială a apei cu conţinut cât mai scăzut în deuterium.
Una dintre cele mai bune tehnologii de scădere a concentraţiei de deuterium şi implicit  de obţinere a uneia dintre cele mai bune, poate cea mai bună, apă cu conţinut redus de deuterium, a fost imaginată de cercetătorii din România. Tehnologia românească, brevetată, a fost distinsă cu Medalii de Aur și Diplome de Aur la cele mai prestigioase târguri de inventică din lume.
În urmă cu peste 12 ani, domnul Prof. Dr. Ioan Ștefănescu, directorul Institutului Național de Criogenie și Separări Izotopice din Râmnicu Vâlcea, mi-a oferit câteva sticle cu apă cu conținut redus în deuterium, mi-a vorbit despre potențialele ei virtuți și mi-a sugerat să aplic această apă pe pielea pacienților cu probleme dermatologice.
O lungă perioadă de timp am ezitat să folosesc această apă, până în ziua când, o colegă medic, cu o eczemă rebelă a feței, generată de farduri, mi-a cerut să utilizeze apa cu conținut redus în deuterium pentru tratamentul eczemei sale. Spre marea mea surpriză, în numai câteva zile, eczema feței s-a remis, deși anterior colega încercase numeroase remedii considerate adecvate în dermatologia academică.
Un alt moment important în decizia de a mă apleca asupra efectelor apei cu conținut redus de deuterium a fost reprezentat de relatările unei alte paciente, relatări însoțite de documentarea fotografică adecvată și doveditoare că această apă avea un excelent efect antiîmbătrânire. Pacienta mea a pus într-o vază cu apă echilibrată în deuterium, o floare de trandafir și o altă floare de trandafir, de pe aceeași ramură, de aceeași vârstă și aspect, într-o altă vază ce conținea apă de la robinet. A dat cu insecticid în casă și a plecat pentru 10 zile în vacanță. La întoarcere a constatat că floarea de trandafir pusă în apa de la robinet se veștejise de mult, în timp ce floarea de trandafir pusă în vasul cu apa echilibrată în deuterium era vie și avea aspect proaspăt.
Mai departe, apa cu conținut redus (echilibrată) în deuterium a devenit un principiu activ cosmetic de noutate absolută, cu efecte uimitoare în metabolismul pielii, în multiplicarea regenerativă a celulelor stratului superficial al pielii și cu un excelent efect hidratant, fiind o apă hipotonă, care se absoarbe mult mai repede și în cantități mai mari în interiorul celulelor, prelungindu-le viața.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha