47
None

Informarea și comunicarea în vederea operațiilor oftalmologice

În cei 26 de ani de experiență în oftalmologia privată, ne-am confruntat cu diverse situații și am considerat întotdeauna că pentru a putea obține rezultate bune, relația cu pacientul este foarte importantă și trebuie să se bazeze pe încredere și comunicare.

Deoarece vedere este deosebit de importantă, știm că sunteți deseori îngrijorați atunci când vă comunicăm, în urma consultului, că aveți nevoie de o operație oftalmologică. Așa că, am dotat clinica și sala de chirurgie cu echipamente medicale de ultimă generație, ne perfecționăm continuu și ne informăm și noi, la rândul nostru, prin participarea la cursuri și congrese internaționale, dar am creat în clinică și online un sistem de informare prin care putem comunica în timp real, astfel încât toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie să fie ușor de găsit.

La Ama Optimex, considerăm că informarea este deosebit de importantă pe tot parcursul tratamentului, începând cu prima consultație, continuând cu pașii necesari pentru operație, cu îngrijirea postoperatorie și controalele periodice pe care trebuie ulterior să le efectuați. 

În primul rând, încă de la prima consultație veți primi toate informațiile pentru a înțelege diagnosticul și ce presupune tratamentul. De asemenea, veți primi un dosar cu toate investigațiile pe care le-ați efectuat în clinica noastră, precum și datele de contact ale medicului care v-a consultat. Tot în cadrul consultației, vi se va explica pas cu pas în ce constă operația pe care o veți face  (de reducere dioptrii, de cataractă) folosind inclusiv materiale video interactive.

În egală măsură, vi se prezintă toate variantele pe care le aveți în ceea ce privește tratamentul. De exemplu, în cazul reducerii dioptriilor vi se prezintă ca variante de corecție: ochelarii, lentilele de contact, intervențiile chirurgicale. În cazul operației de cataractă, vi se prezintă diversele tipuri de cristaline artificiale și modul în care veți vedea după operație. Sunteți informat asupra riscurilor pe care orice procedură chirurgicală le presupune, cât și complicațiilor intra și postoperatorii precoce și tardive.

Suntem conștienți că la consultație puteți fi ușor stresat, iar informațiile pe care le primiți sunt multe, vaste și vin dintr-un domeniu străin. De aceea, dacă doriți să vă reîmprospătați informațiile primite în clinică, aveți la dispoziție câteva site-uri de informare:

• www.scapadeochelari.ro este website-ul dedicat operațiilor pentru reducerea dioptriilor, având secțiuni dedicate viciilor de refracție (miopie, hipermetropie, astigmatism) și secțiuni dedicate tehnicilor pentru reducerea dioptriilor;

• www.cataracta.ro este website-ul dedicat acestei afecțiuni și cuprinde informații despre ce înseamnă această boală, care sunt cauzele, cum se tratează, ce presupune operația și perioada postoperatorie;

• www.amaoptimex.ro este website-ul clinicii și  cuprinde, pe lângă secțiunile cu informații despre clinică, și secțiuni de informare pentru pacient, articole și video.

Apoi, la operație vă explicăm pas cu pas ce se întâmplă, iar după intervenție veți primi instrucțiunile postoperatorii. Aceste instrucțiuni sunt trimise și pe e-mail, în cazul în care ne-ați oferit adresa și sunt disponibile și pe site-urile noastre de informare.

Astfel, prin legătura permanentă cu medicul și prin intermediul canalelor de comunicare online, încercăm să vă fim alături, pe parcursul fiecărei etape. 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha