60
None

Admitere 2016 la Școala Postliceală Sanitară ”CAROL DAVILA” – Opțiune pentru o profesie sigură

București, 25 iulie 2016 –Școala Postliceală Sanitară „CAROL DAVILA”, cea mai importantă școală particulară postliceală sanitară din România, continuă selecția candidatilor în perioada următoare, numărul de locuri rămase fiind de circa 250. Pentru a răspunde cererilor în creștere care au venit în ultima perioadă din partea candidaților, școala a extins la două zile pe săptămână programul de selecție, din luna iulie selecția având loc în zilele de marți și joi. Candidaţii pot opta pentru programul de dimineaţă sau după-amiază. Programul pentru înscrieri este în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, iar selecţia candidaţilor se face în zilele de marţi şi de joi ale fiecărei săptămâni.

Selecția candidaților constă în expunerea motivației pe care o are candidatul pentru a deveni asistent medical în cadrul interviului vocațional desfășurat cu o comisie din care face parte atât un profesor de specialitate, cât și cel puțin un psiholog. Criteriile de selecție se bazează pe aptitudinile specifice calificării pentru care optează, coerența exprimării, originalitate, motivația de a urma această profesie, disponibilitatea de a studia și a se integra în programul activ al școlii, interesul pentru domeniul sănătății și abilitățile de comunicare, de relaționare și empatie cu persoanele aflate în suferință, echilibrul emoțional și gestionarea emoțiilor, comportament adecvat în situații dificile ș.a.

Înscrierile au început încă din luna ianuarie, numărul de locuri anunțate fiind deja ocupat în proporție semnificativă, iar interesul candidaților fiind tot mai mare mai ales pentru programul de dimineață. Mai multe detalii aflați de la: www.scoalacdavila.ro/admitere

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor actuale ale elevilor, școala oferă un program bogat de meditații pentru bacalaureat, îndeosebi meditații intensive la biologie. Deși nu mai este necesar bacalaureatul la înscriere, încurajăm toți elevii noștri să ia bacalaureatul pe durata celor trei ani, până la absolvirea școlii pentru a porni în carieră cu cât mai multe șanse.

Spre deosebire de multe alte școli sanitare, datorită tradiției Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila, a programelor de orientare în carieră, precum și a multiplelor oportunități oferite, cei mai buni absolvenți au prilejul de a semna contracte de angajare chiar de pe băncile școlii. Școala desfășoară o serie de parteneriate care presupun practică, programe de formare, învățarea limbilor străine pentru domeniul medical, precum și burse acordate încă din primul an.

Programele internaționale, cei mai buni profesori, activitățile extrașcolare, practica în cele mai bune clinici și spitale, precum și multiplele activități de voluntariat fac din absolvenții Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” cei mai buni asistenți medicali.

Școala Postliceală Sanitară "Carol Davila" este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România care pregăteşte, încă din 1990, asistenţi medicali. Școala oferă trei calificări: Asistent Medical GeneralistAsistent Medical de Farmacie și Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare. Certificatul de absolvire oferit este eligibil internațional, putând beneficia astfel de recunoaștere internațională și participare în proiecte europene pe toată durata studiilor, precum și multe alte beneficii asociate calității educației în domeniul sanitar.

Despre Fundația Umanistă Dr. Mioara Mincu

Fundația Umanistă dr.Mioara Mincu are rolul de a duce mai departe visul despre “Educația pentru Sănătate”. Proiectul principal al fundației este Școala Postliceală Sanitară Carol Davila.Mai multe detalii la: www.fundatiamincu.ro

Despre Școala Postliceală Sanitară "Carol Davila"

Școala Postliceală Sanitară Carol Davila a fost înființată în 1990 de Dr. Mioara Mincu. Este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar particular acreditată din România și își desfășoară activitatea ca unul dintre proiectele educaționale ale Fundației Umaniste Dr. Mioara Mincu (instituție fondatoare și finanțatoare conf. Legii Educației 1/2011). Școala oferă trei calificări: asistent medical generalist, asistentmedical de farmacie și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare. Mai multe detalii găsiți la: www.scoalacdavila.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha