30
None

Bio Active MC, produs japonez de excepţie!

Aşa cum v-am obişnuit, dorim să vă prezentăm două cazuri noi pentru care produsul Bio Active MC a dat rezultate.

Cazul 1

Pacientă de 42 ani, tumoră la sân de aproximativ 40 mm. Doamna decide să nu facă chimioterapie, doar să urmeze un regim alimentar fără proteine animale și Bio Active MC, câte 3 pliculețe/zi. La investigații după 40 de zile admnistrare, RMN-ul a relevat o remisie de 7mm. De asemenea, pacienta nu a mai resimțit stări de oboseală, iar tonusul a crescut.

Cazul 2

Pacient, 70 ani, operat acum un an de cancer la pancreas, a început administrarea de Bio Active MC, 2 pliculețe/zi, pentru a preveni reapariția problemelor din zona pancreasului și pentru creșterea imunității. La testele ce măsoară indicele imunității s-a observat o creștere  de 40%, iar analizele de sânge au relevat o stare cu 30% mai bună a organismului. Statistica realizată cu ajutorul feedback-ului consumatorilor: 83% dintre pacienți au observat îmbu-nătățiri majore în primele 10 zile de administrare a Bio Active MC (stări de rău ameliorate, ameliorarea vizibilă a durerilor, coordonate fizice îmbunătățite), 12% au observat o ușoară îmbunătățire a stării generale, iar 5% nu au reușit să consume produsul deoarece organismul l-a respins pe moment, urmând să-l reîncerce după o pauză de 6 luni (acest lucru se poate întâmpla pe fondul unor tratamente invazive care fac să nu tolerăm anumite alimente, deși nu avem alergie la ele). Pentru a afla dacă Bio Active MC este potrivit pentru dumneavoastră, vă rugăm să contactați distribuitorii autorizați menționați pe site-ul www.ejtrading.eu/distribuitori

Vom reveni cu rezultate noi

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.
 
De ce Bio-Active MC?
• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.
• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.
• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.
• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.
• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!
• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!
 
Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.
 
SC Euro Japan Trading,
Mobil: 0723.93.30.17
E-mail: office@ejtrading.eu
Web: www.ejtrading.eu

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha