45
None

„Îi lipsește drama sângelui, onestitatea transpirației și nu are apelul emoțional al lacrimilor”,

„Îi lipsește drama sângelui, onestitatea transpirației și nu are apelul emoțional al lacrimilor”, spunea despre salivă Irwin Mandel (1922 – 2011), medic stomatolog şi fondator al prevenţiei stomatologice, biochimist, recunoscut pentru cercetările sale în domeniul salivei.
Xerostomia, așa numita „gură uscată”, este o afecțiune de care suferă 1 din 4 adulți.
Saliva naturală conține un echilibru complex de componente esențiale, care protejează țesuturile sensibile ale dinților și gingiilor. Orice reducere a fluxului de salivă poate duce la o afecțiune cunoscută sub numele de gură uscată sau, în termeni medicali, xerostomie. Gura uscată poate perturba echilibrul natural al cavității bucale și poate crea disconfort, sănătate orală deficitară, respirație urât mirositoare și poate chiar afecta starea generală de sănătate și confortul dvs.
Majoritatea cazurilor de xerostomie sunt efectul secundar al utilizării medicamentelor. Există sute de medicamente asociate cu xerostomia. Utilizarea simultană a 3 sau mai multe tipuri diferite de medicamente crește probabilitatea apariției xerostomiei cu 40%.
bioXtra este gama de produse pentru îngrijirea orală care a fost special formulată pentru a ajuta la ameliorarea uscăciunii cavității bucale, hiposalivației, indiferent dacă este temporară sau permanentă, și de a reglementa micromediul gurii. bioXtra completează sistemele naturale de protecție și lubrifiere din salivă, care sunt esențiale pentru o gură sănătoasă, confortabilă.

3 PAȘI SIMPLI PENTRU UN PLUS DE CONFORT ÎN GURĂ
Ingredientele speciale din bioXtra asigură o senzație imediată de hidratare și ajută la reglarea micromediului din cavitatea bucală.

PASUL 1 – CURĂȚAREA
Periați cel putin de două ori pe zi cu pasta de dinți delicată pentru gură uscată bioXtra.
PASUL 2 - CLĂTIREA
Clătiți cu Apa de gură ultra-delicată pentru gură uscată bioXtra după periaj și, dacă doriți, la intervale regulate în timpul zilei pentru un plus de prospețime și confort.
PASUL 3 - HIDRATAREA

Pentru o lubrifiere și un confort de lungă durată, mai ales pe timpul nopții, aplicați Gelul oral pentru gură uscată bioXtra pe gingii sau sub proteză.
Pentru comoditate și hidratare imediată în timpul zilei, pulverizati Spray-ul de gură tip gel pentru gură uscată bioXtra direct în gură ori de câte ori este necesar.
Deoarece xerostomia poate provoca sensibilitatea și inflamația gingiilor care conduc la durere, produsele bioXtra nu conțin alcool, mentol, arome puternice sau detergent.

bioXtra calmează şi protejează cavitatea bucală, iar avantajele oferite de această gamă de produse sunt dovedite prin studii clinice susținute.

  1. Calmează mucoasa orală rapid şi pe durată îndelungată.
  2. Îmbunătățeste funcționalitatea cavității orale, confortul şi oferă o respirație proaspată.
  3. Subtitut al salivei naturale, inclusiv din punct de vedere al acțiunii.
  4. Reglează nivelul pH-ului mucoasei orale şi previne acumularea plăcii bacteriene.
  5. Uşor de utilizat şi prietenos cu cavitatea orală.
  6. Nu interacționează cu alte medicamente.

Folosite împreună zilnic, formulele unice bioXtra ameliorează simptomele de gură uscată (xerostomia), lasă în gură o senzație de prospețime și confort, zi și noapte, și ajută la menținerea sănătății orale.

Produsele bioXtra calmează și protejează gura uscată, dureroasă sau sensibilă!

Vă mulțumim pentru încredere!
Pharmconnect Services
+40 720 110 363;
office@pharmconnect.ro
www.pharmconnect.ro;
www.onconect.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha