30
None

În cancerul progresiv, ciuperca Oyama Agaricus Bio Active MC are efect antitumoral și în mod separat.


Imaginea CT stânga aparține unui pacient de sex masculin, în vârstă de 81 ani, suferind de carcinom hepatocelular.

La stânga sus, porțiunea mai întunecată (simbolul ) decât perimetrul adiacent reprezintă zona afectată de cancer. Mărimea este considerabilă, de 102 mm x 44 mm, stadiul clinic fiind 4 (starea cea mai avansată).

Vârsta și stadiul bolii au determinat renunțarea la tratament, a luat însă parte la un studiu referitor la eficacitatea Oyama Agaricus, cu inițierea ingerării ciupercii menționate.

Imaginea CT stânga a fost luată în a 11-a lună de la inițierea ingerării Agaricus.

Contrar declarației medicului curant, care susținea că mai are 3 luni de viață, imaginea de față indică o reducere majoră a zonei afectate de cancer.

Mărimea acesteia este de 33 mm x 24 mm. La măsurarea volumului s-a constatat o reducere de 30 de ori. În plus, au existat o serie de cazuri în care s-a considerat că Oyama Agaricus și-a manifestat eficacitatea și în mod separat. În multe cazuri, s-a apreciat că a sporit efectul terapeutic în tratamentul concomitent cu radioterapie și chimioterapie.

Se poate conchide că ciuperca lamelară Oyama Agaricus Bio Active MC are efect clinic antitumoral în cazul cancerului progresiv.

Efectele ciupercii lamelare Oyama Agaricus Bio Active MC sunt în relație proporțională cu cantitatea ingerată.

Conform unui studiu publicat de Organizația de Cercetări în Medicina Complementară și Alternativă, corporație specială non-profit 151-00712 TOKYO SHIBUYA-KU HONCHO 2-18-14-301


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha