47
None

Clinica „Microchirurgia ochiului“

„Noi nu numai că știm să redăm vederea oamenilor, dar știm și cum să o facem cel mai bine“ S.N. Fedorov

Iliescu Vera - Optometrist -Consultant patologie oculară, Reprezentant „Microchirurgia ochiului“ în România

Clinica „Microchirurgia ochiului“ Acad. S.N. Fedorov este dotată cu cele mai performante echipamente de diagnostic și operații. (tomografe cu coerență optică, microscoape endoteliale, dispozitive de diagnosticare cu ultrasunete și electrofiziologice, refractokeratometre, camere digitale pentru fundul de ochi ș.a.). Operațiile sunt efectuate folosind microscoape de operație puternice pe combine oftalmochirurgicale moderne, facoemulsificatori cu ultrasunete, vitreotoni.
Chirurgii – oftalmologi ai clinicii efectuează cu succes toate operațiile care există în practica mondială și o serie de operații/ tratamente unice dezvoltate în cadrul MHTK „Microchirurgia ochiului“.


Clinica oferă asistență oftalmologică performantă nu doar cetîțenilor Federației Ruse ci și pacienților din străinătate. Dacă nu ești cetățean al Federației Ruse, dar vrei să te operezi și să urmezi un ciclu de tratament într-unul dintre cele mai moderne centre oftalmologice cu renume Mondial - Filiala Cheboksary „Centrul Național de Cercetare Medicală“ MHTK „Microchirurgia ochiului“ numită după Academicianul S.N. Fedorov“, este simplu să o faci:
Clinica are un reprezentant în ceea ce privește organizarea tratării pacienților din România în cadrul Centrului, precum și pentru rezolvarea altor probleme ce țin de colaborarea în domeniul medicinei, specializat în optometrie și patologie oculară, care activează în cadrul cabinetului de optomet rie/oftalmologie din Constanța.
Pacienţii cu diverse probleme oftalmologice pot fi consultați în Cabinetul de optometrie/oftalmologie din Constanța, pentru o primă evaluare, iar consultanța acordată la distanță – este o oportunitate unică pentru pacientul din România de a obține o întâlnire online cu medicii Clinicii „Microchirurgia ochiului“ Acad. S.N. Fedorov
Suntem aici pentru a vă putea ajuta să vă tratați la cei mai buni specialiști din domeniu într-o clinică cu renume Mondial


Pentru informații și programări ne puteți contacta la tel. 0724.679028 sau la adresa de mail mntk.vera@ yahoo.com
Puteţi vizita site-ul nostru http://interventiioftalmologice. blogspot.com

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha