53
None

Philips DreamStation Go – AutoCPAP portabil

Atunci când apneea în somn este lăsată nediagnosticată sau netratată, riscăm să dezvoltăm probleme de sănătate cronice sau alte afecțiuni care ne pot afecta calitatea vieții.

DreamStation Go este un AutoCPAP care ne poate însoți în orice moment, deoarece este un dispozitiv portabil de terapie cu presiune pozitivă pentru sindromul apneei în somn.


A fost creat pentru toți cei care doresc o mobilitate mai mare și o terapie eficientă.

Philips Dreamstation Go este o combinație unică de conectivitate, portabilitate și caracteristici tehnice necesare tratării sindromului de apnee în somn.
Dispozitivul are aprobare FAA pentru utilizarea la bordul aeronavelor comerciale.
AutoCPAP-ul DreamStation Go de la Philips este ideal atât pentru cei care-și încep acum terapia apneei în somn, cât și pentru cei care fac deja terapie de somn și au nevoie de un dispozitiv mic, ancorat în tehnologia actuală.
Philips Dreamstation Go este facil de transportat atunci când călătoriți, dar poate fi folosit și acasă. Cu o formă compactă și de dimensiuni mici, ușor și portabil, DreamStation Go cântărește mai puțin de 900g și are toată tehnologia și caracteristicile unui AutoCPAP. Are port de încărcare USB încorporat și bluetooth standard pentru fiecare dispozitiv.


Autonomie și tratament CPAP chiar și atunci când rămâneți accidental fără current electric

Cu un design elegant și discret, odihna Dvs este garantată cu un dispozitiv automat și un dispozitiv receptiv la nevoile și preferințele Dvs.
AutoCPAP-ul portabil de la Philips Respironics poate fi adaptat la încă o baterie de noapte (care poate fi achiziționată suplimentar), pentru a fi utilizat și în situații și locuri unde nu aveți acces la o rețea electrică sau rămâneți fără current electric, pentru a nu rămâne conectat la tratamentului apneei de somn.


Design modern și intuitiv

Elegant, ușor și inovativ este ceea ce definește conceptul de design DreamStation Go. Pe lângă faptul că este discret, CPAP portabil Philips Respironics are un ecran tactil pentru o mai bună vizualizare și configurare a dispozitivului.
Acest ecran tactil permite interacțiunea ușoară și rapidă, pentru o configurare rapidă, simplă și navigare ușoară, dispensându-ne astfel de butoanele din echipamentele tradiționale. Ecranul de afișare este LED colorat, ceea ce ajută și maim ult la înțelegerea informațiilor și a parametrilor de setări din meniul de configurare.


Tuburi subțiri și ușoare de 12 mm

Noul tub Philips Respironics, cu un diametru de doar 12 mm, este subțire și ușor și oferă libertate de mișcare în timp ce dormiți. Vă dă portabilitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor, în special atunci când vă faceți bagajul și vreți să ocupați cât mai puțin loc în valiză.


Funcția A-Flex pentru ameliorarea terapiei în expir

DreamStation Go folosește tehnologia A-Flex, la fel ca toate dispozitivele DreamStation. Această funcție oferă o ajustare de confort care memorează modelul de respirație al utilizatorului, pentru a oferi o ameliorare a presiunii la expirație, promovând o senzație de respirație mai naturală.


Baterie reîncărcabilă de noapte (opțional și nu este inclus – accesoriu la cerere)

Bateria reîncărcabilă de noapte este un accesoriu conceput pentru a alimenta DreamStation Go CPAP în timp ce nu este conectat la rețea. Opțiunea este o completare versatilă la un CPAP portabil, care vă permite să utilizați CPAP oriunde, deoarece fișa sa tehnică îndeplinește standardele de zbor FAA.
Acumulatorul Dreamstation GO îi asigura o autonomie de 13 ore de terapie – bateria de noapte (se vinde separat – accesoriu opțional la cerere)


Umidificator încălzit Philips DreamStation Go (opțional și nu este inclus – accesoriu la cerere)

Un sistem de umidificare simplificat pentru călătoriile CPAP, umidificatorul încălzit pentru DreamStation Go ajută la atenuarea simptomelor de uscăciune din nas, gură și gât.
Și dacă nu aveți apă distilată, nu vă faceți griji, DreamStation Go vă permite să utilizați apă de la robinet sau apă îmbuteliată în umidificatorul încălzit.
Umidificatorul este un articol separat, care poate fi atașat la CPAP și este extrem de ușor, cântărind mai puțin de un kilogram, atunci când este complet gol.


Geantă de călătorie (opțional și nu este inclus – accesoriu la cerere)

Opțional, puteți achiziționa geanta de călătorie – în formatul exact al dispozitivului Dvs, pentru a o depozita și a o proteja atunci când DreamStation Go CPAP nu este utilizat sau sunteți pe drum pentru a ajunge la destinație.


Principalele caracteristici ale DreamStation Go AutoCPAP

Dimensiuni: 15 cm x 15 cm x 5.8 cm.
Moduri de terapie: CPAP, APAP.
Presiuni de terapie: 4 – 20 cm H2O
Flex: 1 – 3
Flex Modes: C-Flex, C-Flex+, A-Flex
Ramp Time: 0 – 45 min
Greutate: 844 grame
Cerințe electrice: 100-240 VCA, 50/60 Hz


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha