1
None

Quercitina- molecula minune împotriva infecției cu SARS –CoV-2

Quercitina – un compus de origine naturală – funcționează ca un inhibitor specific al coronavirusului SARS-CoV-2, afirmă cercetătorii europeni. Studiul, susținut de Fundația spaniolă HNA, este publicat în International Journal of Biological Macromolecules. La cercetare a participat și Institutul de Nanotehnologie din cadrul Consiliului Național de Cercetare italian, CNR-Nanotec din Cosenza.

Mai mult, cel mai recent studiu al cercetătorilor de la Eastern Virginia Medical School din Norfolk recomandă folosirea quercetinei ca parte a „cocktailului” de substanțe folosit profilactic pentru infecția SARS-CoV-2 și ca tratament în cazurile medii și moderate de COVID-19, la contacți sau la cei expuși cu precădere (personal medical și asimilat).

Ce este quercitina
Quercetina este un flavonoid larg răspândit în natură. Numele a fost folosit din 1857 și este derivat din quercetum (pădure de stejar), după genul de stejar Quercus. Scoarța stejarului și ghindele conţin o substanţă foarte activă, quercitină, cu multe proprietăţi terapeutice: este un puternic antiinflamator, suprimând înmulţirea celulelor tumorale, joacă un rol important în controlarea diabetului, favorizând secreţia de insulină, are efecte diuretice şi anti­oxidante.
Quercetina se mai găsește și în: mere, prune, struguri, afine, fenel, mărar, coriandru, varză, roșii bio și diferite tipuri de miere.

Sprayul antiviral de la 3F Plantamed cu extracte naturale din scoarță de stejar (Quercus cortex) –sau QUERCITINA - și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) susține apărarea naturală a organismului oprind infecția virală prin acțiune astringentă și antivirală directă.


De ce Spray Antiviral de la 3F Plantamed cu quercitina
Ce este însă important de reținut este faptul că modul de obtinere a substantei active din scoarța de stejar, quercetina, este cel care contează și face ca un anume produs care o conține să fie de calitate sau nu. Obținerea substantelor active extrase din plante este mult mai complicata decât obținerea substanțelor sintetice. De asemenea, reproductibilitatea metodei cu aceeași compoziție este cea care asigură calitatea indubitabilă, verificarea se face prin cromatografie, astfel încât fiecare flacon să conțină substanța activă și eficientă. Partenerii externi ai 3F Plantamed, nu doar că sunt pionieri în fitoterapie la nivel mondial, dar și continuă să revoluționeze extracția substanțelor active din plante.

De aceea recomandăm Sprayul Antiviral de la 3F Plantamed, cu extract natural de scoarță de stejar (quercus cortex) – SAU QUERCITINA-  care acționează direct asupra mucoasei bucale acționând ca un protector antiviral și antiinflamator.
Sprayul Antiviral de la 3F Plantamed se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie sau în cure de imunizare înaintea sezonului  răcelilor și gripelor.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha