1
None

De 3 X puterea plantelor

Răceala comună, gripă de tip A sau B, infecție cu coronavirus?
Cei mai frecvenți agenți patogeni ai răcelilor sunt rinovirusurile, care provoacă inflamația mucoasei nazale, urmați imediat de coronavirusuri. Coronavirusurile nu doar că pot declanșa simptome de răceală, dar, aşa cum face COVID-19, pot duce la pneumonie severă.
Cea mai bună metodă de a preveni molipsirea este spălarea mâinilor mai des și păstrarea unei distanțe de aproximativ 2 metri față de bolnavi sau grupuri de oameni, deoarece virusurile reci sunt transmise prin așa-numita infecție de frotiu sau o infectare prin picături.

Un trio imbatabil
Cu toate acestea, este cel mai eficient să sprijiniți direct sistemul imunitar în lupta împotriva virusului răcelii comun. cu
Esberitox®N Tablete. Prin complexul imun-activ unic cu Echinacea, Tuia si Indigo săbatic el crește capacitatea de apărare a organismului într-un mod natural și rapid. Dovedit clinic de medicina germane că scurtează durata virozei cu 3 zile.
Se recomandă pentru copiii și contacții copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene.
In cazul infectiilor bacteriene se poate folosi ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

Atenţie!
E bine de știut că antibioticele nu sunt eficiente în tratarea virozelor în general.
In cazul infectiilor virale, de la primele semne ale bolii, Esberitox se asociază Spray Antiviral de la 3F Plantamed.


SPRAY ANTIVIRAL cu quercetină şi glicirizină, din extract din lemn dulce şi coajă de stejar blochează pătrunderea virusurilor încă de la poarta de intrare în organism.

Iar GRIPSTOP cu lactoferină şi glicirizină este recomandat pentru uz pentru nasul înfundat, GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, poate fi administrat pe perioada lungă, fără efecte secundare si de către gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare.
Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.
Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha