None

Sistemul de tratament non-invaziv Exilis- (R)evolutie in remodelarea corporala

 

Exilis - (r)evoluţie în remodelarea corporală

BTL România, în parteneriat cu Porta Communication, a prezentat în premieră în România sistemul de tratament non-invaziv destinat reducerii depozitelor localizate de grăsime – EXILIS.

Inovatorul sistem de tratament Exilis oferă remodelare corporală eficientă pentru toate aplicaţiile estetice dorite de pacienţi, cu rezultate evidente în reducerea volumului şi remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei şi îmbunătăţirea tonusului, elasticităţii şi texturii pielii, constituind o alternativă competitivă la tehnicile invazive de eliminare a ţesutului adipos.

Exilis este singurul, cel mai puternic şi mai rapid sistem de tratament care acţionează prin utilizarea simultană a radiofrecvenţei şi a ultrasunetelor cu rezultate vizibile după efectuarea primei şedinţe.

Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima şedinţă, sistemul Exilis asigură un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive şi măsurabile.

Exilis este cea mai profitabilă noutate de pe piaţa esteticii medicale, un sistem ale cărui rezultate sunt argumentate clinic şi ştiinţific!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha