30
None

Ajutoare naturale pentru regenerarea, relaxarea, cicatrizarea pielii și remedierea circulației periferice

Balsamul gel Alpi Fresh ”Taina Urşilor” este unul din miraculoasele remedii terapeutice produse într-un mediu natural din plante medicinale crescute în medii îngrijite şi curate , plantele fiind mixate, amestecate după o tradiţie germană pentru a veni în întampinarea nevoilor noastre, ale tuturor.

Balsamul gel Alpi Fresh “Taina Urşilor” este un gel emolient , antiseptic.

Poate fi folosit cu încredere în tratarea de: Arsuri Clavus (Bătături) - Cicatrici -Vindecarea Ranilor - Contuzii (Lovituri), Crăpături, Degerături, Eczeme, - Eczema Atopică, Coxartroză, Poliartrită reumatoidă - Reumatism abarticular - Reumatism cardio-articular - Reumatism degenerativ (Artroze) - Spondilită anchilozantă - Spondiloză cervicală - Celulită - Regenerarea cartilajelor - Dureri Articulare/Artralgii - Excrescente Osoase - Tulburări Circulatorii (Circulaţie proastă) - Mobilitate Articulară - Osteofitoze ("Ciocuri la coloană") .Se poate utiliza şi în cazul artitei . Gelul – minune se aplica în locuri dureroase şi se masează uşor până când gelul intră complet în piele. Prezintă toleranţă locală foarte bună şi permite utilizarea chiar de către persoane cu pielea foarte sensibilă.

Gelul Alpifresh Gheara Diavolului are un puternic efect antiinflamator care ajută la calmarea şi reducerea inflamaţiilor, calmarea durerilor musculare sau reumatismale şi stimularea circulaţiei.

Se absoarbe şi intră în acţiune rapid! Un masaj realizat regulat cu acest gel Alpifresh Gheara Diavolului, reprezintă o modaltitate eficientă de a vă relaxa.

Formula concentrată cu extract de rădăcină de gheara dracului, plantă ce creşte în sălbăticia Africii de Sud, unde este folosită de sute de ani pentru tratarea unei varietăţi de boli, de la indigestie şi febră până la cancer

Gheara diavolului poate ajută la uşurarea durerii şi, în unele cazuri, poate îmbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect , iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. Ea este folosită extern pentru durerile articulare.

Alifia cu Galbenele Alpifresh este un produs natural, fără adaosuri de conservanţi sau ingrediente care de care mai dubioase. Datorită substanţelor hrănitoare, crema stimulează procesul de dezvoltare celulară a pielii. Din acest motiv, Alifia cu Gălbenele Alpifresh este bună şi sănatoasă pentru pielea noastră, pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea sa.

Alifia cu Gălbenele Alpifresh, fiind foarte grasă, are rolul de a înmuia pielea şi de a o hidrata în profunzime. Totuşi, tocmai pentru că este atât de grasă, se aplică într-un strat extrem de subţire şi se întinde foarte bine pentru a intra rapid în piele şi pentru a-i permite acesteia să respire.

În sezonul rece, când vântul şi frigul agresează pielea şi buzele foloseşte cu încredere Alifia cu Gălbenele Alpifresh.

Aceasta este mult mai sănatoasă şi mai hidratantă decât orice balsam de buze achiziţionat din comerţ, aşa că nu ezita să iţi cumperi o Alifie Melkfett cu Gălbenele de la Alpifresh, pe care să o ţii în permanenţă la tine şi de care să te foloseşti ori de câte ori ai nevoie. Nu numai că va înmuia buzele şi le va hidrata intens, dar le va oferi şi un luciu foarte frumos. Alifia cu Gălbenele Alpifresh este incredibil de bună pentru tratarea coşurilor, a acneei sau a altor probleme ale pielii. Aceasta are efect antibacterian, antiseptic şi cicatrizant. Este, de asemenea, foarte utilă în cazul arsurilor provocate atât de razele puternice ale soarelui, cât şi de cele provocate de foc.

Pielea bolnavă se vindeca mai uşor dacă pe porţiunea afectată se aplică Alifie cu Galbenele Alpifresh.

Principiul activ al produsului Melkfett cu Extract de Chili și Propolis este asigurat prin combinarea în mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, ta-ninuri) cu acțiune antioxidantă, antiseptică și cicatrizantă, cu extractele naturale de capsici care asigură activarea circulației periferice, ce determină o stare de relaxare și confort.

Un alt elemet esențial care se regăsește în componența Cremei Alpifresh Melkfett cu Chili si Propolis este o fracție specială obținută din petrol. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprietăţi antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Substanțele naturale, împreună cu petrolul acționează sinergic și combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatică, spondiloză cervicală, ciocuri sau monturi osoase, cârcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degerături, artrită, artroze, umflături și vânătăi.Camforul natural, ardeiul iute, au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice și protectoare vasculare. O bună circulație sanguină ameliorează simptomele și disconfortul articulațiilor înțepenite.

Crema pentru masaj încălzitor Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este un produs natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajută nu doar la calmarea durerilor articulare, ci și la ameliorarea bolilor reumatice, redând mobilitatea articulaţiilor. Datorită formulei complexe și a substanțelor active, crema Melkfett cu extract de Chili si Propolis poate fi utilizată, având efecte deosebite și în cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor și contuziilor.

Astfel încât Crema emolienta Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică ajuta la vindecă vânătăi și ajută organismul să absoarbă sângele strâns în țesături.Persoanele pasionate de diverse sporturi datorită cărora se aleg cu vânătăi: gimnastică, motociclism, cascadorii kikbox,box, alpinism,ski, etc folosesc cu succes Crema emolientă Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică..Se aplică Crema emolienta Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică de cateva ori pe zi pentru a înlătura durerile și inflamațiile, precum și aspectul inestetic al vanataiilor.

Crema emolientă Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnică,având proprietăți antiinflamatorii este indicat și pentru luxații ușoare, dar a nu se aplică pe răni deschise. Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Arnica poate fi utilizată pentru urmatoarele afecțiuni:ajută la vindecarea rănilor și a vânătăilor în timp mai scurt, ajută la săderea durerilor musculare, reduce efectele artritei și a inflamațiilor post operatorii, mai poate fi utilizată și la durere de ceafă, sindromul tunelului carpian, eczemă, umflături, înțepături de insecte.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha