None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Vă prezentăm un nou caz în care Bio Active MC Oyama Agaricus a ameliorat efectele secundare ale chimioterapiei şi a ajutat în cazul pacienţilor diagnosticaţi cu cancer.

Studiu de caz

Am fost contactaţi de dna I.M. din jud. Alba, în vârsta de 45 ani.

Acum câteva luni a fost diagnosticată cu cancer la plămâni şi cu metastaze osoase. Deşi şansele de supravieţuire date erau mici, a decis să înceapă chimioterapia şi în paralel să administreze şi Bio Active MC.

Cu 2 pliculeţe/zi în timpul tratamentului, a reuşit să nu resimtă efectele secundare ale acestuia. După ce a terminat cura, a încercat 3 pliculeţe/zi, apoi 4 pliculeţe/zi.

După 6 luni, tumora care era neoperabilă a scăzut considerabil, iar doamna este acum în continuare în tratament. Dumneaei a ales să dizolve pliculeţele de Bio Active MC în ceai antitumoral, nu apă plată, pentru maximizarea efectelor produsului.

Alimentaţia în toată această perioadă a fost una cât mai sănătoasă, evitându-se în mod special prăjelile.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio-Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu

Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha