58
None

Dorna turism pentru sănătate şi suflet; Complex & Spa Dorna Arini – Baza de Odihnă şi Tratament Recuperator „Procopie şi Elisabeta”

Există în România câteva locuri unde cultura, istoria, religia, frumuseţea naturală şi prietenia oamenilor se întâlnesc. Aceste locuri sunt în Bucovina.

Ţara Dornelor, una dintre cele mai pitoreşti depresiuni din Carpaţii Orientali, este o zonă aparte din Bucovina, impresionantă, cu numeroase tentaţii pentru odihnă şi tratament, unde puteţi beneficia de o vacanţă de neuitat.

În localitatea Dorna Arini, la numai 5 Km de Statiunea-Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre Masivul Rarău – rezervaţie naturală, într-un decor mirific de brazi şi arini, s-a deschis un nou complex balnear.

Complexul este situat lângă Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului şi oferă condiţii optime pentru odihnă şi relaxare, tratament şi întreţinere, precum şi pentru evenimente. Complexul include:

Hotel *** - cu o capacitate de 60 locuri, dispuse în camere twin, single şi matrimoniale.

Camerele sunt spaţioase şi combină mobilierul clasic şi elegant cu facilităţile moderne : acces la internet-wireless, cablu TV, LCD, frigider - minibar, telefon, baie cu cada sau duş, încălzire centrală, lift pentru deplasarea facilă la etajele superioare, inclusiv baza de tratament.

Sala de conferinţă – poate găzdui până la 150 persoane, este dotată cu echipamente moderne : ecran de proiecţie, videoproiector, internet wireless, flipchart şi consumabile.

Restaurant omologat*** cu o capacitate de 90 locuri, decorat cu elemente clasice şi dotări moderne, locul unde se pot servi preparate atent lucrate, după reţete tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria internaţională;

Baza de Tratament şi Relaxare foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate. Procedurile şi tehnicile specifice, la care se adaugă factorul natural de cură – climatul subalpin cu aeronizare negativă, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, recuperare fizică, medicină sportivă, cardiologie, boli metabolice şi de nutriţie, neurologie etc.

Proceduri de inaltă clasă: hidroterapie în ozon și diatermia, dar și clasicele băi de plante naturale, băi galvanice ÎMPACHETĂRI CU NĂMOL DE TECHIRGHIOL, electroterapie, masaje terapeutice și de relaxare, saună uscată și umedă, toate se completează cu terapia prin credință.

Complexul Dorna Arini este o locaţie liniştită, împrejurimile oferindu-vă o privelişte plăcută, relaxantă. Aerul curat, cu miros puternic de răşină de brad datorită pădurilor din apropiere, vă va încărca de energie şi voie bună.

Adresa: Str. Republicii, Nr. 5, 725700, Vatra Dornei, Jud.Suceava

Tel: 0230/375314, 374525, 374526, 371150, Tel/Fax: 0230/371778

E-mail: info@dornaturism.ro; rezervari@dornaturism.ro; office@dornaturism.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha