30
None

Menţinerea virilităţii cu Ayurveda

Din cele mai vechi timpuri omenirea a fost procupată de găsirea unor modalităţi de a spori virilitatea, potenţa sexuală. S-a ajuns până la a atribui caracteristici afrodisiace aproape oricărui element din natură. Chiar şi în ziua de azi sunt specii în pragul extincţiei datorită unor presupuse efecte afrodisiace pe care ar putea-o avea un anume organ, ca spre exemplu cornul rinocerului sau testicolele tigrului bengalez. În unele societăţi primitive, această cautare obsesivă a forţei fizice şi implicit potenţa sexuală, a dus până la canibalism.

Virilitatea presupune, pe de o parte capacitatea de a întreţine un raport sexual satisfăcător iar pe de altă parte de a procrea prin producerea lichidului seminal (spermă) de calitate şi în cantitate suficientă.

Există numeroase tulburări ale sistemului reproductiv masculin: infertilitate, ejacularea prematură, pierderea libidoului şi disfuncţia erectilă. Aceste tulburări sunt comune şi tot mai des întâlnite în societatea contemporană. Cauzele acestor probleme sunt diverse dar, de cele mai multe ori , au la bază modul de viaţă (condiţii de stres de exemplu)  sau nutriţia dezechilibrată.

Scăderea libidoului, a dorinţei sexuale, poate duce la lipsa de energie sexuală, debilitate sexuală  şi  incapacitatea de a avea o activitate sexuală  normală. Sterilitatea masculină poate fi cauzată de calitatea sau cantitatea scăzută a lichidului seminal. Toate aceste simptome exprimă, în mod clar, faptul că una dintre cele mai puternice energii din corp este epuizată.

Factorii patologici care generează aceste probleme pot fi: probleme ale  sistemului vascular cum ar fi ateroscleroza, nivelul colesterolului ridicat, hipertensiunea arterială, boli ale prostatei, etc.

Cauzele psihologice sunt de obicei stresul, surmenajul, anxietatea.

Medicina convenţională modernă, tinde să se concentreze asupra suprimării simptomelor fără a privi problema în ansamblu şi de a găsi rădăcina problemei.

Ayurveda vă ajută în ameliorarea acestor probleme complexe utilizând remedii pe bază de plante ayurvedice şi acţionând asupra modului în care trăim.

Un aspect unic al acestei abordări este faptul că Ayurveda nu este preocupată exclusiv de un remediu rapid pentru tratament, dar se ocupă şi cu gestionarea pe termen lung a acestor dezechilibre şi înlăturarea factorilor care au dus la disfuncţia respectivă.

Pentru menţinerea şi redobândirea vigorii sexuale, AYURMED vă oferă POTENT POWER.

Potent Power este un produs complex, o combinaţie într-o reţetă unică a celor mai bune plante ayurvedice şi substanţe minerale care ajută la promovarea spermatogenezei, circulaţiei sanguine, mărirea tonusului organelor reproductive şi reglarea funcţiei hormonale.

Potent Power ameliorează disfuncţiile erectile, impotenţa, ejacularea prematură, episoadele de emisie nocturnă şi mărirea prostatei.

Plantele folosite sunt culese din zone nepoluate ale Himalayei, acolo unde nu sunt folosite îngrăşăminte chimice sau pesticide, ci doar substanţe naturale. În ceea ce priveşte substanţele minerale folosite, acestea sunt preparate după metode ayurvedice tradiţionale, pentru ca efectul lor să fie mult amplificat.

Potent Power fortifică aparatul sexual masculin, menţinându-l într-o stare optimă de sănătate şi îmbunătăţind performanţele sexuale. De asemenea, măreşte rezistenţa la stres şi elimină tensiunea emoţională.  Amplifică virilitatea şi imaginaţia erotică permiţând susţinerea unui act sexual prelungit. www.star-ayurveda.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha