1
None

Imunitate în sezonul rece

Iarna, datorită temperaturilor scăzute, alimentaţiei deficitare şi a efortului depus de organism pentru a face faţă frigului, suntem expuşi unui risc mărit de a ne îmbolnăvi. Cele mai frecvente probleme apar la căile respiratorii şi cei mai expuşi la a se îmbolnavi sunt persoanele în vârstă şi copii.

Cea mai uşoară cale spre o viaţă sănătoasă o reprezintă un sistem imunitar activ. Întărirea sistemului imunitar este una din cele mai eficiente măsuri la îndemâna oricarei persoane contra îmbolnăvirilor.

Alimentaţia este importantă pentru sistemul imunitar. Fructele şi legumele, cerealele integrale şi produsele lactate contribuie la întărirea sistemului imunitar. Printre alimentele ce se găsesc în această perioadă şi care sunt benefice organismului se pot aminti morcovul, usturoiul, ţelina, varza, dovleacul, nucile, peştele.

Ayurveda, medicina tradiţională indiană, acordă o mare atenţie imunităţii organismului.

Toate produsele marca Ayurmed, fiind concepute pe bază de plante medicinale ayurvedice, presate la rece pentru a nu le altera calităţile, au rolul de a întări sistemul imunitar.

În acest număr vă prezentăm un protector al căilor respiratorii şi un remediu eficient împotriva afecţiunilor acestora.

Siropul COUGHEND este un supliment alimentar ayurvedic cu rol de protecţie a căilor respiratorii. Are o compoziţie complexă din plante indiene cu efect tonic şi regenerant asupra aparatului respirator. Este un foarte bun antitusiv, fiind eficient pentru combaterea tuturor formelor de tuse: uscată, productivă, convulsivă. Descongestionează căile respiratorii prin acţiunea sa antiinflamatoare, stimulează secreţia bronşică, determină fluidificarea mucusului şi astfel favorizează expectoraţia şi eliberarea căilor respiratorii.

Poate fi folosit ca adjuvant la terapia astmului bronşic şi preventiv pe întreaga durată a anotimpului rece datorită efectului său de creştere a imunităţii.

Pentru persoanele suferinde de diabet zaharat există varianta Sirop COUGHEND fără zahăr.

HAPPY KID Sirop - Pentru copii sănătoşi şi fericiţi.

Suplimentul alimentar HAPPY KID Sirop este un tonic şi regenerator ce conţine plante ayurvedice care susţin creşterea armonioasă şi sănătoasă a copilului, oferindu-i acestuia energia şi nutrienţii necesari unei dezvoltări corespunzătoare. Prin substanţele sale bioactive, susţine sistemul imunitar, ajută la menţinerea apetitului şi la asimilarea corectă a substanţelor nutritive din hrană. De asemenea, contribuie la menţinerea balanţei florei intestinale şi susţine organismul împotriva infecţiilor existente, asigură un tranzit normal ca frecvenţă şi consistenţă, fără colici şi alte manifestări neplăcute. Conţinutul delicat de miere îl face plăcut la gust şi uşor de tolerat.

WORM END Sirop - inamicul paraziţilor!

Conţine plante cu proprietăţi antioxidante, laxative, antihelmintice, ce susţin sănătatea intestinului şi funcţionarea normală a sistemului digestiv şi hepatobiliar, având efect contra tuturor paraziţilor intestinali. Prin substanţele bioactive conţinute, creează mediul biochimic ce împiedică înmulţirea paraziţilor, ajută la eliminarea toxinelor acumulate şi a manifestărilor neplăcute ca urmare a prezenţei acestora în organism, contribuie la menţinerea unui apetit sănătos. Ajută la resorbţia gazelor intestinale şi la diminuarea senzaţiei de greaţă.

Contribuie:

• în perioada de refacere după stări de slăbiciune determinate de prezenţa paraziţilor;

• la susţinerea capacităţii de autoapărare şi de adaptare a organismului la condiţiile mediului intern sau extern;

• la diminuarea efectelor tulburărilor de tranzit intestinal, inclusiv în ceea ce priveşte stările de agitaţie şi indispoziţie, asociate acestora.

www.star-ayurveda.ro

Comentarii


anisoara bana

Pot sa dau la un copil de 4 ani si8 luni cele 2 siropuri recomandate pt imunitate respectiv cel de paraziti?(sirop Coughend, sirop Happi Kid si sirop Worm End ).Are o imunitate mai scazuta.

Jan. 11, 2016, 10:57 p.m.
0
0

Farm. Balan T.

Buna ziua, Initial Se administreaza Worm End -sirop cate 1-2 lingurite, de 3 ori pe zi; Se administreaza cu 30 minute inainte de masa. Se utilizeaza in 3 reprize a cate 10 zile cu pauza de 10 zile intre ele. Se administreaza apoi Happy kid –sirop Pentru un copil de 4-5 ani se recomanda Happy kid –sirop cate 2-3 lingurite pe zi; Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile.

Jan. 13, 2016, 2:47 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha