46
None

Medicina integrată Sciencemed tratează afecţiunile ginecologice

     În cadrul clinicii de medicină integrată Sciencemed s-au prezentat foarte multe paciente cu diverse afecţiuni ginecologice precum: chisturi ovariene, anexite, femei însărcinate cu simptomele specifice sarcinii, greţuri, vărsături, ameţeală, edeme gambiere (picioare umflate), dureri de cap, insomnie, creştere excesivă în greutate, infecţii urinare repetate, depresie; paciente cu infertilitate de cauză necunoscută, paciente cu ciclu menstrual neregulat, paciente cu menoragii sau metroragii severe şi multe alte cazuri care nu au putut fi ajutate numai de medicina alopată.

De ce nu putem trata doar cu ajutorul medicinei alopate ?

     Pentru că medicina alopată se adresează bolii, nu pacientului, efectului, nu cauzei.

     Într-una din zile s-a prezentat la clinica noastră o pacientă diagnosticată cu infertilitate de cauză necunoscută, hipermenoree şi chist ovarian drept ale cărui dimensiuni impuneau intervenţia chirurgicală, pe care pacienta dorea să o evite. A fost tratată alopat timp de aproximativ 2-3 ani, fără rezultate remarcabile.

     Medicina integrată Sciencemed nu tratează boala, tratează pacientul, depistează - cu ajutorul biorezonanţei Paul Schmidt - dezechilibrele energetice care, în timp, au condus la dezechilibre ale funcţiei celulare din cauza cărora s-a instalat boala organică. Corpul uman nu este o sumă algebrică de organe şi sisteme, ci, înainte de toate, este  corp energetic. Tratamentul pacientului constă, în primul rând, în reechilibrare energetică, în reechilibrare la nivel fizic, mental şi emoţional şi în reechilibrare la nivel celular. Acest lucru se realizează după o diagnosticare completă, în care folosim metoda biorezonanţei Paul Schmidt, somatografia şi anamneza homeopată prin şedinţe de armonizare energetică, remedii homeopate, remedii gemoterapice şi fitoterapice.

     În cazul prezentat mai sus, după aproximativ 2-3 luni de tratament, pacienta a avut o menstruaţie normală, iar ecografic s-a constatat o scădere remarcabilă în dimensiuni a chistului ovarian, fapt care a salvat pacienta de la intervenţia chirurgicală. În continuare a renunţat definitiv la tratamentul alopat, a rămas cu tratament homeopat adaptat tipului ei sensibil şi constituţional şi cu tablete impregnate energetic. Vine în continuare la şedinţele de armonizare energetică, deoarece acestea o ajută să se simtă mult mai bine din punct de vedere psihic, este mai optimistă, face faţă mult mai uşor noilor situaţii care apar zilnic şi, după cum spune ea, parcă totul îi merge mult mai bine. A avansat în carieră, iar acest lucru nu mai reprezintă un stres, îşi face prieteni mult mai uşor şi este o fire mai veselă şi mai plină de viaţă. Într-o zi mi-a spus: „ De când v-am cunoscut, parcă m-am născut a doua oară.” I-am spus că nu aş fi reuşit să realizez acest lucru fără ajutorul unei metode care să trateze pacientul integrat.  

Comentarii


DELIU MIHAELA

Va rog sa-mi spune-ti daca puteti trata diagnosticele: "CHIST BARHOLINIAN" si "LITIAZA BILIARA" ,daca da cum pot proceda sa ma programez si cat de repede pentru a evita interventia chirurgicala? Va rog sa-mi raspunde-ti pe adresa de mail pe care v-am comunicat-o.

Jan. 3, 2013, 9:36 a.m.
0
2
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha