None

Rupe lantul infectiei cu Sapunul lichid antibacterian Dettol pentru maini

     Consideram ca suntem atenti la sanatatea noastra si a familiei noastre. Ne educam copii sa se spele des pe maini mai ales ca foarte multe boli se raspandesc datorite unei igiene precare. Atunci cand atingem diferite obiecte, in special din spatiul public, colectam milioane de microbi ce pot transmite boli grave.

     Sapunul lichid antibacterian Dettol protejeaza împotriva bacteriilor ce se raspândesc prin atingere. Substanta activa din sapunul antibacterian Dettol distruge 99.9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Acesta este testat dermatologic, are un miros proaspat, iar formula sa ofera o ingrijire delicata pielii mainilor.

     Dettol vine in ajutorul tau cu inca 2 produse antibacteriene si anume: Spray-ul dezinfectant pentru suprafete si Gelul antibacterian pentru maini. Spray-ul pentru suprafete Dettol poate fi folosit atat in bucatarie cat si in baie, practic pe toate suprafetele care prezinta un risc de transmitere a microbilor, iar Gelul antibacterian este solutia ideala cand nu ai sapun si apa la indemana.

     Singura recomanda de Societatea Romana de Pediatrie.

     Produsele  antibacteriene Dettol sunt disponibile doar in farmacii.

     Invata familia ta sa aiba grija de sanatate!  Pret recomandat: 14.99 Ron  

Comentarii


ionescu octavian

Buna ziua, unde pot gasi dispozitivul cu senzor din reclama tv si la ce pret. Va multumesc

Oct. 7, 2011, 7:27 a.m.
2
0

dan

aceeasi intrebare am si eu

Oct. 10, 2011, 9:57 a.m.
0
0

nicol

Salutare. Cred ca este bun dar unde putem gasi acel dispozitiv cu senzor?

Dec. 14, 2011, 10:24 a.m.
0
0

RASPUNS

"Dispozitivul se gaseste in orice hypermarket, supermarket si in unele magazine mai mari. Pretul pentru perioada normala este de aprox. 51 ron, iar in perioada 24 noiembrie -27 decembrie, de aprox. 30 ron - numai in hypermarket si supermarket este redus.\\\"

Dec. 14, 2011, 2 p.m.
0
0

vica constandache

Eu iam luat fetitei mele un aparta cu senzor Dettol si sunt foarte multumita se spala antruna ,consuma repede rezerva dar sunt multumita ca se spala mai des .E mica are 4 ani jumate si e fascinata ca pune manuta si ai curge sapunul lichid.Acum de Craciun i-am cumparta si nepoatei mele un aparta ca a vazut la micuta mea si a fost si ea ancantata cu toate ca ea e mai mare are 11 ani.Asa ca luati copiilor vostri un apartat de asta ca vor fi foarte ancantati.

Dec. 29, 2012, 6:55 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha