47
None

Tehnologie NASA la primul spital privat de oftalmologie din România

 

       Singurul aparat din lume care operează fără bisturiu se află la West Eye Hospital .  

 

     West Eye Hospital primul spital privat de oftalmologie din România, s-a deschis în Bucureşti pe 29 octombrie 2010.

     La West Eye Hospital (Calea Vitan nr. 137-139) se găseşte primul INTRALASE + STAR S4 IR din România, aparat ce foloseşte cea mai avansată tehnologie LASER EXCIMER- iLasik, ultima tehnologie în materie de intervenţii cu laser, aprobată de NASA ş‏i FDA (United States Food and Drug Administration – Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamente din SUA).

     Tehnica iLasik este una din cele mai sigure şi precise proceduri medicale, utilizată în lume la mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, cu obţinerea unei vederi perfecte în 98% din cazuri. iLasik este chiar recomandată în rezolvarea cazurilor care au fost operate cu laser excimer şi nerezolvate în mod optim. Studiile efectuate pe militari din armata americană trataţi prin această nouă tehnologie au demonstrat că, postoperator, un procent extrem de mare (aproximativ 95%) dintre ei a ajuns la vedere 100% sau peste, fără a mai avea nevoie de ochelari.

     Potrivit Dr. Ioan Ştefaniu, Doctor în Ştiinţe Medicale, Medic Primar Oftalmolog, „iLasik este o procedură ce remodelează imperfecţiunile refractive ale ochiului prin ablaţia corneei cu modificarea indicelui refractiv, reprezentând chintesenţa progreselor tehnologice ale ultimilor zece ani, fiind o combinaţie procedurală de elecţie, o metodă cu adevărat personalizată, unică prin componenţele sale: Sistem Wave Scan Wave Front, Laser INTRALASE FS, Laser Excimer VISX STAR S4 IR şi Procedeu Advanced Custom Vue“. Intervenţia are loc la nivelul corneei (stratul anterior, transparent al ochiului), folosind o undă laser foarte precis dozată şi direcţionată.

Consultaţii şi investigaţii complexe

     WEST EYE HOSPITAL GROUP (a cărui activitate în domeniul oftalmologic a început în Turcia în anul 2004) şi-a propus să ofere prin intermediul spitalului din Bucureşti cele mai bune servicii de oftalmologie din România, la cele mai înalte standarde de calitate şi prin intermediul unei echipe de medici de înalţă competenţă profesională.

     Echipa din România a WEST EYE HOSPITAL este formată din zece medici de specialitate şi coordonată de Dr. Ioan Ştefaniu, Doctor în Ştiinţe Medicale, Medic Primar Oftalmolog, care îşi desfăşoară activitatea într-un spital cu cinci cabinete de consultaţie, cabinete de investigaţii, săli pre şi post-operatorii şi cinci rezerve pentru pacienţi. Primul spital privat de oftalmologie din România oferă consultaţii, investigaţii complexe (patologia corneei, cristalinului, retinei şi glaucomului), intervenţii chirurgicale: cataractă, glaucom, chirurgie plastică oculo-orbitară, chirurgie refractivă LASER EXCIMER-ILASIK şi oftalmo-chirurgie pediatrică.

    Instituţia, aflata pe Calea Vitan 137- 139, sector 3, Bucuresti, este cel de-al şaptelea spital din lanţul de spitale de oftalmologie WEST EYE  HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de cinci spitale în Turcia (www.batigoz.ro) şi unul în Irak (www.westeyehospitalerbil.com).  

Comentarii


mihaela

m-amoperat!!!!!si e super!!!

April 16, 2011, 9:05 p.m.
1
0

marian

am varsta de 44 ani si vreau sa stiu care din urmatoarele metode sunt mai bune 1 [ corectia cu ilasik ]2 [ implant cu cristalin multifocal ] ochiu drept +5,5 d departare si +6de aproape ochiu stng ambliop+6 departare si 6,5 de aproape grosimea corneei fiind de 545microni

April 21, 2011, 11:35 p.m.
1
2

marian

am varsta de 44 ani si vreau sa stiu care din urmatoarele metode sunt mai bune 1 [ corectia cu ilasik ]2 [ implant cu cristalin multifocal ] ochiu drept +5,5 d departare si +6de aproape ochiu stng ambliop+6 departare si 6,5 de aproape grosimea corneei fiind de 545microni neamtu_marian35

April 21, 2011, 11:36 p.m.
1
4

MOLDOVEANU NINEL

Buna ziua,sunt diagnosticam de multi ani cu retinopatie pigmentara,in acest caz exista vreo posibilitatea de stopare a avansarii bolii sau chiar de recuperare sa nu mai port ochelari permanent pentru ca aceasta afectiune mi-a daunat si la veferea de zi prin ingustarea campului vizual si vederea la distanta? Va multumesc!

July 19, 2011, 2:59 p.m.
10
0

Ion

M-am operat la ei,recomand,merita investititia

July 27, 2011, 4:39 p.m.
0
2

persy

buna am 31 de ani. , am fost operata la ambii ochii de cataracta in cursul anului 2010 in firenze-italia, insa nu sunt nici pe departe multumita de rezultate, pe langa durerile de dupa interventie,cand folosesc telelefonul ,computerul sau citesc trebuie sa indosesc ochelarii cu mine tot timpul , aproape ca ajung sa-i port cu mune ca atunci cand nu eram operata.as dori sa mi raspundeti daca mai esate vreo sansasa pot avea o vedere corecta.si daca e posibil-cat m-ar costa? va mustumesc

Jan. 9, 2012, 11:03 p.m.
1
1

Soare

Buna seara. Am o persoana in familie care este surdomuta. De parca nu ar fi fost de ajuns, acum nu mai vede deloc deoarece are glaucom la ambii ochi. De fapt se pare ca unul este mort, iar cu celalalt nu mai vede deloc, spune ca vede doar alb. Ce se mai poate face? I s-au dat numia picaturi si a ajuns sa nu mai vada deloc. Este mai mult decat o leguma, o cruce foarte grea pentru unii. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai are vreo sansa prin operatie sa vada macar cu un ochi, desi medicul oftalmolog de la noi ne-a spus ca nu se mai poate face nimic. E strigator la cer, dar totusi poate se mai poate face o minune.

Aug. 11, 2012, 11 p.m.
3
3

ioan

Va rog sa-mi comunicati daca operati de strabism si costurile daca se poate!

Jan. 24, 2015, 9:02 p.m.
2
0

Dinu Liviu

Buna ziua!Anul trecut am suferit un traumatism la ochiul drept ,mai exact mi.a sarit o bucata de lemn in ochi,in urma lovituri am suferit o subluxatie de cristalin.am fost operat de pseudofackie de camera anterioara de tip iris claw,am ramas cu cicatrice maculara si apoi si glaucom secundar.mam operat p 18iunie2015 de glaucom secundar dar tot am tensiunea marita33/35 si mi.a ramas si pupila marita.vad in ceata si cu punct stenopeic 0,3 .am rugamintea sa imi spuneti daca se mai poate face ceva pentru mine.

Aug. 28, 2015, 10:15 a.m.
1
1

Saptamana Medicala Administrator

Pentru orice informatie sau programare sunati la spital.

Aug. 28, 2015, 2:15 p.m.
1
0

florina

Am 30ani si o miopie forte -20anbi ochii ce operatie pot face di pretul ei

Feb. 25, 2016, 6:13 p.m.
1
0

VIASU IOANA

din copilarie am avut un accident la ochiul drept..in timp ochiul a fost acoperit de albeata. din anul 1982 vederea s-a slabit l;a ochiul stang ,am pus ochelari cu dioptrie crescatoare. De cati-va ani pe vederea ochiului este o pata neadra si nu prea disting la distanta. Va multumesc ,Sanatate.

Jan. 21, 2017, 9:54 p.m.
1
1

olaru constantin

operatie de cataracta nucleara diagnosticat la Buzau va rog cum se poate rezolva la spitalul dumneavoastra ,programare plus costuri va rog un raspuns

Sept. 30, 2018, 7:50 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha