48
None

CANCERUL a mai pierdut un pas! Bio Bran/MGN-3 Arabinoxilan, probabil cel mai puternic imunomodulator NATURAL şi GMO free (nemodificat genetic)

     Când sănătatea este la mijloc, trebuie să ştim ce poate şi ce nu poatefacă un supliment nutritiv pentru noi. Nu strategiile de marketing trebuierecomande un asemenea produs, ci doar dovezile. Când avem în faţă situaţii care privesc viaţa şi moartea, este mai bineutilizezi suplimente cu rezultate documentate şi de la companii care îşi pot susţine afirmaţiile făcute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obţinute din cercetări clinice, acceptate şi publicate.

     DAIWA Pharmaceutical Co, Ltd., Tokyo, Japonia, este o astfel de companie şi puteţi fi convinşi că, în urma studiilor efectuate, Bio Bran / MGN-3 Arabinoxilan a dovedit poate stimula, mai puternic şi mai eficient decât probabil oricare alt produs, un sistem imunitar slăbit din cauza stresului, a alimentaţiei nesănătoase, a poluării şi a altor factori care induc această stare. 

Ce este BioBran?

     Bio Bran 1000/MGN-3 Arabinoxilan, supliment nutritiv natural şi GMO free (nemodificat genetic), este brevetat de pr. dr. Hiroaki Maeda - director de cercetare şi dezvoltare la Daiwa Pharmaceutical Co, Ltd, din Tokyo, Japonia,- şi utilizat din 1990 în diverse ţări de pe glob (SUA, Japonia, Germania, Anglia, Spania, Italia etc.). Dr. Mamdooh Gohoneum, profesor de imunologie la Drew, Universitatea de Medicină şi Ştiinte Medicale din Los Angeles, a realizat o mare parte din cercetarea privind răspunsul imunologic al organismului pentru suplimentul BioBran. El afirmă despre BioBran că este cel mai puternic imunomodulator cu care a lucrat în ultimii 20 de ani.

     Arabinoxylanul este o fibră activă dietetică, este extrasă din tăţa de orez, prin hidroliză parţială enzimatică, producând fracţiuni moleculare parţial solubile care pot fi absorbite din intestine într-o cantitate semnificativă ca modulator limfocitar. Hidroliza este efectuată cu un extract din ciuperca schiitake, utilizată în Japonia la tratamentul cancerului. Cu toate că enzimele ciupercii Shitake sunt utilizate în procesul de fabricare pentru hidroliză, nu există niciun conţinut de ciuperci măsurabil în produsul final, astfel că afecţiunile cu intoleranţă la ciuperci nu au niciun fel reacţie negativă la aceasta.

 EFECTUL BioBran asupra organismului

Atunci când organismul este slăbit sau într-o stare de boală, sistemul imunitar poate deveni suprasolicitat, iar activitatea celulelor imune poate deveni anevoioasă. Cercetările au dovedit ca BioBran/MGN-3 Arabinoxilan poate ajuta în mod considerabil la refacerea mecanismului natural de distrugere a celulelor tumorale şi la o creştere puternică a sistemului imunitar, astfel:

 • creşte semnificativ şi rapid activitatea limfocitelor, celulelor NK (Natural Killer cells, celule care distrug celulele canceroase) cu aproape 300%, dar şi activitatea celulelor B (produc anticorpi) cu 200% şi T (distrug celulele canceroase) cu 150%,
 • stimulează creşterea producţiei de citokine naturale precum Interferonii, Interleukinele, Factorii de Necrozare a Tumorilor (TNF) ,
 • induce creşterea Apoptozei şi a calităţii vieţii (QOL).

Produsul BioBran 1000, în cei 20 ani de utilizare şi având o serie întreagă de studii care îl susţin (www.chemomed.ro, www.daiwa-pharm.com, www.jafra.gr.jp., www.biobran.org, www.dhdeurope.sk.), şi-a dovedit avantajele utilizării.

 Ce spun medicii?

 • Prof. dr. Serge Jurasunas, profesor universitar la Capital University de Medicină Integrativă din Washington, SUA, a fondat, în 1978, clinica Holiterapias din Portugalia.

     Profesorul Serge Jurasunas este, de peste 35 de ani, medic naturopat. De peste 20 de ani tratează pacienţi bolnavi de cancer, cu mai multe tipuri de produse, la clinica sa din Lisabona şi Institutul de Terapii Holistice.

     „Când i-am administrat unui pacient BioBran, antigenul specific al prostatei a scăzut. Când l-am trecut pe altceva, PSA (antigen specific al prostatei) i-a crescut din nou". Această experienţă l-a făcutia mai în serios BioBran. Acum afirmă: „Am descoperit că în multe cazuri este cel mai bun produs, nu doar în cancerele de prostate, ci şi în tumorile plămânilor. Am rezultate bune, de asemenea, şi la cancerele de sân".

     Am observat că BioBran stimulează sistemul imunitar mai mult decât oricare alt produs. Oamenii simt diferenţa. Ei se simt mai puternici."

 • Dr. Ben Pfeifer, profesor şi director de cercetare clinică în cadrul Clinicii Aeskulap din Elveţia

     Dr. Ben Pfeifer a adunat date despre 1.250 de pacienţi cu cancer de prostată care au primit asistenţă la Clinica Aeskulap de lângă Zürich, Elveţia, de-a lungul unei perioade de trei ani. El crede că are dovezi convingătoare că abordarea fitoterapică a bolii produce beneficii majore.

     Dr. Pfeifer afirmă: „În ultimii cincisprezece ani am văzut între 1.000 şi 1.500 de pacienţi cu cancer de prostată. Consultându-i pe mulţi dintre ei, am învăţat un singur lucru, şi anume că, în stadiul terminal al cancerului de prostată, chimioterapia nu are prea multe de oferit. De aceea, noi ne-am îndreptat atenţia către fitoterapie."

      El a utilizat BioBran ca pe o parte a acestei abordări, în principal pentru capacitatea sa de a stimula celulele NK.

     ,,Văzând BioBran, am vrut să ştiu dacă este important ca activitatea celulelor NKcrească la pacienţii bolnavi de cancer". Pacienţii bolnavi de cancer la plămâni aveau o activitate a celulelor NK redusă cu 20%, cei cu cancer de colon, cu 30%, cei cu cancer de sân, cu 45%, iar cei cu cancer de prostată, cu 25%.

      El a considerat că cifrele sunt destul de semnificative pentru a merita investigarea eficacităţii BioBran în creşterea activităţii celulelor NK ale pacienţilor săi. Timp de 6 săptămâni, zilnic, el a administrat 2g de BioBran unui număr de 15 pacienţi cu cancer de prostată diseminat. Toţi au arătat o creştere a activităţii celulelor NK de la aproximativ 90% la 200%.

INDICAŢII:

 • Adjuvant în terapia medicamentoasă a cancerului, indiferent de stadiu, inclusiv leucemie (cancer de sân, prostată, plămân, colon, stomac, pancreas, rectal, vezică etc.);
 • Recomandat înainte, în timpul şi după perioada curelor radio şi chimioterapice (le îmbunătăţeşte rezultatele, le reduce efectele negative);
 • Hepatita B şi C (ciroza, cancer hepatic); 
 • Diabet (noninsulino dependent);
 • Infecţii cronice (bacteriene, virale, fungice);
 • Tabagism, etilism, persoane cu deficite imunitare, SIDA, reumatism cronic etc.;
 • Persoane care provin din familii cu antecedente neoplazice.

BENEFICII:

 • Puternic imunomodulator;
 • Reduce în mod real efectele negative ale tratamentului chimioterapic şi radioterapic;
 • Efect rapid (la câteva zile de la administrare);
 • Îmbunătăţeşte cu adevărat calitatea vieţii (QOL);
 • Efect antioxidant şi antiinflamator;
 • Uşor de administrat (pudră solubilă sau tablete);
 • Natural şi GMO free (nemodificat genetic) indicat şi vegetarienilor;
 • Fără efecte secundare, nontoxic, indicat şi pentru copii;
 • Nu interferează negativ cu alte tratamente medicamentoase sau fitoterapice;
 • Nu necesita regim alimentar special;
 • Susţinut de studii efectuate şi publicate în Japonia, în SUA şi în Europa;
 • Calitate demonstrată în timp, utilizat cu succes de peste 20 ani la nivel mondial.
 • Înregistrat şi în România

      Accesând www.chemomed.ro veţi putea citi cartea ,,BioBran şi lupta pentru creşterea sistemului imunitar. Imunomodulaţia şi beneficiile sale pentru bolnavii de cancer" şi viziona filmul ,,Arabinoxilan (BioBran) şi imunitatea umană", precum şi alte studii efectuate cu BioBran.

Comentarii


Bicica Emilia

Vă mulțumesc că v am găsit. Am trei ani de la mastectomie si am început tratamentul cu Bio-Bran de aprox. două luni si totul esteOk. Analizele medicale mi au ieșit în parametri normali, tomograf, scintigrama. Sunt foarte mulțumită.

June 11, 2015, 10:16 a.m.
0
0

Pochincereda

Cum este imunomodulator, daca ziceti ca stimuleaza imunitatea slabita? Ma intereseaza daca se administreaza la bolnavii cu boli autoimune, si daca aveti cercetari clinice la asa cazuri?

Aug. 13, 2015, 6:12 p.m.
0
0

Famacia Rodica

Interferonul este o proteina sintetizata in organism, in mai multe tesuturi si sub mai multe tipuri, dotata cu proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare. \r\nhttp://www.farmaciarodica.ro/interferonat-p-645

Sept. 3, 2015, 11:45 a.m.
0
1
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha